Bu video için ekşi sözlükte yapılan yorumları görünce, motora binmekten ve trafiğe çıkmaktan korkar oldum. Evet arkadaşın öfke kontrolü konusunda sıkıntısı var, gereksiz yere stres yapıyor ve kendini tehlikeye atıyor. Tez zamanda uzman bir psikoloğa gitmesini tavsiye ediyorum. Ekşi sözlük de yazılanları görünce araçların bizleri neden sıkıştırdıklarını, üstümüze üstümüze kırdıklarını daha iyi anlarsınız. Ülkemizde yaşayanlar kutuplaşmış durumdayken bir kutuplaşma da motorcu ve araç kullananlar arasında oldu artık. Bu iflah olmaz bir olay haline gelmeye başladı.
Hep araçlara kızıyoruz da daha bu gün sabah bir çok apaçi motorcu hem de motorla giderken beni de sıkıştrdılar, artistik yaptılar, ben motor sürücüsü olarak o adamlara nasıl kızıyorsam araç sürücüleri de bizden daha fazla kızıyorlar. Her motorlu gördüklerini aynı kefeye koymaya başlıyorlar. Bu tip videoları gördükten sonra kamera kullanmaya korkar oldum. Her kameralı motorcuyu maganda sanıp sürücüler sıkıştıracak.
Hep araçlara kızıyoruz da daha bu gün sabah bir çok apaçi motorcu hem de motorla giderken beni de sıkıştrdılar, artistik yaptılar, ben motor sürücüsü olarak o adamlara nasıl kızıyorsam araç sürücüleri de bizden daha fazla kızıyorlar. Her motorlu gördüklerini aynı kefeye koymaya başlıyorlar. Bu tip videoları gördükten sonra kamera kullanmaya korkar oldum. Her kameralı motorcuyu maganda sanıp sürücüler sıkıştıracak.