Fansız motosiklet kullanmak sorun yaratır mı?

Sabahtan beri kagnakbyapiyorum bende fransiz motor gordum :sunny:

Fan olarak pc fanlari okur guzrl olur hatta ucuzdrlur 2 fan yerine kuvvetli 1 tane taksanda olur

Hakikaten yokmuş :D
Havalar ısınmaya başladı biran önce hallet fanı bide senden önceki sahibi motoru fansız ne kadar kullanmış acaba ?

Galiba 1-2 yıl kullanmış ve sorun çıkmayacağına garanti veriyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------

Onun için nasıl bir fan almalıyım? Kaç volt, hangi marka?

"Fransız" motor olarak okumakla kalmadım.
Doğrusunu okuyunca, fan olmayacağına o kadar ihtimal vermemişim ki, "fan kulüpsüz" manasında "fansız" sandım.
Az daha "en çok fanı olan çinlidir, hem fanı olsa nolur olmasa nolur" diye de cevap verecektim utanmadan :cherry:

Ben de 2 gündür fransız diye okuyup var mıydı lan fransız motosikleti diye düşünüyorum :D

Başlığı Fransız olarak okuyan tek ben değilmişim. Arkadaş motoru Fransa'dan getirmiş kullaniyor bir sorun olur mu diyor sandım :D

Buradan site üyelerini acilen göz doktoruna gitmesi gerektiğini öğrendikk 😂

bi kaç model var radyotörü fransız olan ama seninkininde orjinali fransızmı acaba :D:flower:

12v 500ma yada 1a bilgisayar fanı kullanabilirsin elimde var sana ücretsiz verebilirim.

Fransız motorları, forumun tamamında bu başlıkta konuşulduğu kadar konuşulmamıştır.

Motosikleti
Tracer 7
Al bendende o kadar...:silent:Valla bende Fransız diye daldım konuya...bence bilimadamlari baksın bu konuya...

"Fransız" motor olarak okumakla kalmadım.
Doğrusunu okuyunca, fan olmayacağına o kadar ihtimal vermemişim ki, "fan kulüpsüz" manasında "fansız" sandım.
Az daha "en çok fanı olan çinlidir, hem fanı olsa nolur olmasa nolur" diye de cevap verecektim utanmadan :cherry:

şu söylediklerini kronolojik sıralaması dahil birebir yaşadım :D

Bende fransız motor diye okuyup anlamadığımdan konya girmedim ta sabah uyku sersemi bakınca fan olduğunu anladım

Arkadaşım motoruna bir sürü para vermişindir riske girip fan sız şehir içinde kullanma taktığın fanın kenarları kapalı olması lazım ki havayı önden alıp arkaya atabilsin demek istediğimi anlamak için bir otomobile bak etrafında plastik kapak var

Son düzenleme:
Bişiy olmaz bin öyle, en fazla hararet yapar, motor yaptırırsın ne olcak. Maazallah 200 tl'ye (yarısına hallolur) falan malolur.

Bende fransız okumuştum. :sunny:

konu başlığının FANSIZ olduğunu biliyorum fakat her seferinde fransız okumaya devam ediyorum

Aynı şekilde bende fransız okuyanlardanım ya diyorum fransız motosiklet kullanamak türkiyede filan yasakmıkı ne var bu fransızda diyip girdim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar