Merhabalar belki hatırlarsanız aralık ayında büyük bir kaza geçirmiştim çok şükür bende bir şey olmadı ama çarptığım köpek direk boyundan darbe aldığı için olay yerinde ölmüştü. Aradan geçen 4 ay içresinde çok araştırma yaptım grenajlar için hatta Ankara dan birisi ile anlaşıp gittiğimde o şahsı aradıkça açmadı telefonu zaten daha önce telefon konuşmamız da parçalar gelecek az kaldı isterseniz parayı gönderin ben size kargo ile gönderirim demişti Allah dan bu tongaya düşmedik. Biraz daha araştırma yaptıkça baktık millet dolandırıcı veya da çalıntı mal satıyor en güzeli honda bayisinden almak oldu parça listesini tekrar atmak istiyorum hem fiyatları ile bir bilgi almış olursunuz.
parçaları sipariş geçtikten 4 gün sonra aradılar ve parçanın geldiğini söylediler hemen gidip aldım fazla vaktim olmadığında fotoğraflarını çekemedim ama koca bi kutunun içinde gelmiş kontrol ederek teslim aldık hemen motoru arabanın arkasına yükleyerek tamircinin yanına götürdük. Bu arada neden honda bayisinde yaptırmadığımı açıklamıştım tekrar söylemek istiyorum benden işçilik için 500-600 civarı para istediler sözde ön tarafta yamukluk varmış binmeden sürmeden anladı(?). Her neyse motoru verdikten bir gün sonra kontrol için motoru komple soydu

özellikle radyatöre bakmak için çünkü kaza da oda darbe almış ve yamulmuş ama bi sorun çıkarmadı sadece radyatör hortumu zedelenmiş onu da değiştirdik. Motor çalışırız vaziyete geldikten sonra turlamaya çıktı ön takım taş gibi bi sıkıntısı yokmuş. grenajları taktık dan sonra yağ, yağ flitresini değiştirip bastık marşa

Bugün çıkardım motorumu aşırı mutlu oldum

Bu arada işimin yoğun olmasından dolayı tamir sırasında foto çekemedim ama kazadan sonra elimde kalan parçalar bunlar:

geri kalanı pek yok bulamadık başka birşey :sunny: Yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın okuduğunuz için teşekkür ederim :cat: Bu kazadan sonra çıkardığım dersler, yol boş diye gaz açmamak lazım her an önünüze bir şeyler çıkabilir bu köpek, kedi veya da ufak bi pet şişesi olabilir DİKKATLİ olmak lazım.. Ve ekipman kaskın eldiven mont mutlaka ama mutlaka takın.. Bu kaskımın hali :
Eldivenin montun resmini bulamadığım için onları atamadım vee buda bugün yani çıktıktan sonra çektiğim foto

Siz siz olun bir parçaya ihtiyaç olduğu zaman kimseye güvenmeyin özellikle o malum sitedeki satıcalara tabi hepsi için geçerli değil. Bana kazadan sonra iyi dilek mesajları atan abilerime kardeşlerime çook teşekkür ederim

:bestmt: . Herkesin tekeri düz bassın sağlıcakla kalın