Yazıları okudumda bir çoğunuz fiyat düşük olsa daha çok satardı vs vs demiş. Size ne ? Adamlar çok satmak istemiyor belki. Ya kim satış rekoru kırmak istemez ki. Ayrıca motorda güç farkı var sadece grenaj değil. Hepiniz ceo kesildiniz başımıza. Onun yerine pahalıdır bu ülkede satmaz diyenlere hak veriyorum ama kardeşim diğer motorların fiyatınada baksana bi. Mondial rx3 fiyatına bak,150cc motorlar olmuş 7-8 anormal olan biziz onlar değil
burası forum yeri isteyen istediğini yazabilir kimse kimseye dikatatörlük yapıpda sen konuşamassın size ne ceo mu kesildiniz başımıza diyemez.. beğenmiyorsan girmessin yazmassın.. yazıyorsanda kimsenin özgür fikrine iradesine yazdıklarına düşüncelerine zincir vuramassın..
herkesin beyanat ve fikir özgürlüğü başkalarının gölgesinin önünde biter.. biraz duyarlı olalım bu konuda lütfen ..
ben bu forumda bilhassa motorsiklet modelleri üstüne olan konularda bu tip size ne ceo musun sen kimsin sanane sus kapa çeneni tarzında üslupları sevmiyorum biliyorumki yönetimde sevmiyor..
2004 den beri bu forumdayım ne söylemler duydum kimler geldi kimler gitti bir üslubu doğru düzgün olanlar kaldı ve hala bulunmakta saygı görmekte diğerlerini zaten insanlar dışladı zamanla yada banlandı gitti..