Benim fikrime göre bu para o motora çok fazla
Duke 200 un üretimi ve satışının duracağını pek sanmıyorum çünkü barkın abi tayland a gitti 2015 duke 200 ve diğer dukeleri incelemek için..Yani duke 200 üretimi duracaksa niye hala iyileştirme yapıyorlar motorda ?:bounce:

işte asıl film de burada kopuyor. 'Türkiye'de' ortalama bir motosiklet kullanıcısı rakiplerine nazaran nispeten güçsüz bir naked mı tercih eder yoksa karenajlı ve güçlü bir ss mi? ha ben olsam güçten yana olur ss tercih ederim. yani olaya türkiye pazarı açısından bakmıştın biraz da ben. illa naked olacak diyorsam z300 16000 küsür, z250 yaklaşık 12000 lira :wiinkk: şu ktm fiyatlarını rakipleri gibi uygun tutsa yok satar yemin ederim.
bence türkiye piyasası için ktm yanlış yapıyor. fiyatlara en az 2-3 bin tl daha zam yapmalı. zira türkiye sonradan hızlıca zenginleşen bir kesime sahip. bu kesim henüz var olma ve kendini ispatlama dönemini atlatamadığından, suni (ve gereksiz) pahalı olan ürünlere karşı aşırı bir fanatizm var. dünyanın en yüksek fiyatlarından iphone 6 - 7 ne tutturursa alma rekorları kıran kardeşlerim 22.000 tl ye 250 lik KTM alarak da farkını göstermeli! içerisinde 3-10 USD lık quartz mekanizma olan (bana göre tüm moda markaları gibi beş para etmez) armani saatleri 1.000 tl ye alan kardeşlerime bu ayrıcalığı çok görmeyin.
bu ne fiyat saçmalığı alt tarafı 250cc motor fiyata bak rezillik.
yalnız duke 250 nerdeyse jel sele kıvamında upgrade sele + p rosso 2 lerle geliyo standart olarak bu detayı atlamayın yorum yaparken.
Teknik özelliklerine baktım şimdi. Benim motorumdan 2 beygir daha kuvvetli torku göremedim. ABS büyük avantaj ama bunlar arada 4 lira fark yaratacak şeyler değil maalesef.
Motor bloğunu değil, motosikleti satın alıyorsun. Karşılaştırdığın motorların farkındasındır umarım.
43mm ön çatal, ABS, Pirelli lastik, Bybre Fren kaliperleri bunlar çok güzel şeyler ancak pratikte gereksiz bir pahalılığa sebebiyet veriyor bunlar. Bu donanımlar konfor için yapılmıyor performans odaklı haliyle. Yani sınıfında en iyi yüksek sürate çıkabilmesi ve yol tutuşu sağlaması gereken model gibi gözükürken en erken kesiciye giren model oluyor o zaman neden koydunuz bunları. Hadi benim motorum Kore malı, yahu Japon Kawasaki Z250SL ABS'den 2000 lira pahalı. Üstelik Hindistan rakamlarına göre böyle bir fiyat farkı çıkmıyor.