ok peki birde şu yönden bakın pirelli lastikler ne kadar şuan değişmeye kalksanız ?
+ olarak duke 200dü biliyosunuz ki şuan 250liği çıktı ve birde 390 var. 200 125in upgradeli haliydi diyebiliriz.
şuan için 250-390la aynı özellikleri taşıyo 125-200e oranla .Yeni bir motor 50cc daha büyük üstüne eklemeler var ki bilinçli kullanıcının yapıcağı ilk şey genelde lastikler olurken üstünde nerdeyse en iyi lastik diyebilceğimiz lastikle geliyo.
+ olarak
son hız ise eğer bakış açısı r25 alınır şimdi diceksiniz ki biri ss(250cc de olsa) biri naked.E ama topspeedin ne önemi var ki ?Tek başına bir kriter değil diye düşünüyorum.Şase rijitliği,yol tutuş,aktarma,tork ve ivmelenme.Üstüne ddaha birşey eklemeye gerek yok diye düşünüyorum tercih meselesi neticede bu tarz şeyler sizde biliyosunuz ki.
Siz gidip gd250n almışsınız duke250 alanlarda var aynı şekilde.Kimi belki markaya gönül verdiğinden,kimi güncel yeni bir model olduğğundan,kimi 390a vergi ödememek için belki de(atıyorum). Herkesin popisi başka sonuçta ama arabalarla ne kadar haşır neşirsiniz bir yorum yapamicam da benzetmeniz 1.6 tofaş ile 1.6 hyundai gibi olmuş kusurabakmayın.
Motor çok güzel ona bir şey demiyorum. Peki siz bu fiyata alıcak mısınız veya aldınız mı ?
Arabalar konusunda oldukça bilgiliyim ancak sizin benzetmeniz ya bilmediğinizden ya da küçük görmenizden kaynaklanıyor. Burda karşılaştırma konusuna girmeye gerek yok. Ben bu fiyatı hiçbir şekilde haketmediğini düşünüyorum. Birazcık girip yurtdışı forumlarını okursanız anlarsınız.Girdiğinizde de detaylı testlerdeki karşılaştırma tablolarında küçük gördüğünüz Kore ve Japon motorlarımız oluyor karşısında. O testlerde fiyatları da yazıyor yanında ve neredeyse hepsi birbirine benzer fiyatlarda.
Son düzenleme: