lastikleri değişmemiş ama resimlerini paylaştığım motorumu satıyorum gerçi ilanlardada var. üzerinde baya bir ekstra ürün var
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:02 ----------
2014 model bu motor. 6400 km oldu fazladan aksesuarların hepsi şuan üzerinde
koruma demiri
elcik
ön - arka crash pad
zincir koruma demiri (normalde plastiktir )
k&n hava filtresi (yıkanabilir)
turuncu KTM zincir
ayrıca ek olarak başka bir yazıyıda cevaplıyım k&n hava filtresi 200 cc bir motorda hissedilcek bir performans vermiyor. fakat normalde kağıt olan bu filtre k&n hava filtresinde ipek kumaşdan yapılmıştır. bu sayede motora çok daha güzel hava alışı sağlamakta yani motora daha rahat ve daha güzel hava aldırıyor. dedıgım gıbı performansını pek bizler hissedemeyiz ama dyno testlerde az bir farkı var. özellikle yüksek devirde... ve yine testlerde çok az bir benzin tasarrufu sağlatıyor güzel hava aldıgı ıcın motor.
yağlı bir yapısı oldugu ıcın butun toz toprak filtrede kalıyor motora hiç pislikde gitmiyor. ve dedıgım gıbı temizlenebilir olması süper hiç bir bakımda hava filtresine birdaha para ödemiyorsunuz.
bu arada k&n kendi sitesinde bu ürün için ömrü 1.000.000 km dıyor evet yanlıs yazmadım 1.000.000 km