Nişantaşı Universitesi

O paradan çok daha fazlası gidiyor ben araştırmıştım

ataturkse bana uymuyor :)

Böyle eften püften üniversitelere çuvalla para verip 4 senenizi harcayacağınıza bulunmayan bir ara eleman olmak için meslek eğitimi almanızı tavsiye ederim. Memlekette kaynakçı, kaportacı, boyacı, vinç operatörü, her türlü makinenin formeni YOK. Kimbilir daha neler yok. İşsizlik sadece vasıfsızlar ve dandirik ünüversitelerden mezun olanlar için var.

Böyle eften püften üniversitelere çuvalla para verip 4 senenizi harcayacağınıza bulunmayan bir ara eleman olmak için meslek eğitimi almanızı tavsiye ederim. Memlekette kaynakçı, kaportacı, boyacı, vinç operatörü, her türlü makinenin formeni YOK. Kimbilir daha neler yok. İşsizlik sadece vasıfsızlar ve dandirik ünüversitelerden mezun olanlar için var.

Hocam öyle diyorsunda, okumadan o diploma olmadan adamı artık çöpçü bile yapmıyorlar. İnsanlar nekadar işinde iyi olsada bi kağıt parçası olmadığı için işten cıkartılıyor. Meslek eğitimi hiçbiryerde öyle tam olarak verilmiyor. Şahsen meslek lisesi mezunıyum, bölümüm Bilişim. Çok iyi bir bölüm fakat öğretecek adam olmadıktan sonra birşeye yaramıyor. Şuanda 10 satır kod biliyorsam, 8 tanesini kendi çabamla öğrendiğim içindir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar