Cümleten Selamun Aleykum,
Kayseri'de yaşıyorum ve bu hafta içi nasipse E-xtrem Max alacağım. Yalnız kafama takılan birkaç soru var, ilgili & bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
1 ) Ağırlıklı olarak dağ tepe vb. yerlerde kullanacağım ama sehiriçi ve şehirler arası da toplam 200 km kadar sürüş olacak, sizce rüzgar sıkıntı olur mu ? Eğer olur ise, önüne nerden nasıl rüzgarlık alıp taktırabilirim ?
2 ) Aynaları değiştireceğim, tavsiye ettiğiniz marka model var mı ? Ayrıca buji ve lastik için de öneriniz var mı ?
3 ) Hazır arka çanta aparatı var mıdır alıp kullanacağımız ve tabi çanta öneriniz nedir ?
4 ) Kuzenim de istiyor aynısından ama boyu kısa kalıyor, burdan bir arkadaşın elektronik günlüğünde motor boyu kısaltma ile ilgili bir bilgi okumuştum, tavsiye edermisiniz ? Olumsuz olursa kısaltma, falcon serisi var onu tavsiye edermisiniz ?
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
aleykümselam kardeş bende ürgüp deyim
1. kardeş rüzgar hiç bir sıkıntı olmaz onları hiç kafana takma, sonucta motorsiklete biniyoruz okadarını katlanacaz artık
2. aynalar bir ufak kalıyor istersen değiştirebilirsin, bir çok model zaten standart uyar bak beğendiğini tak derim...
Bence original lastiği önce kullan bitir derim original lastiği hem asphalt hem arazi içinde uygundur... daha sonra kullanım alanına göre daha iyi bir lastik takarsın
Burda bir çok kişi NGK bu kullanıyor daha iyi diyorlar ama bence okadarda bi fark yok, yani boş yere masraf etmek istemiyorsan bence original bujiyi kullan derim daha sonra değiştirirsin
3. burda arka çantayı kendi yapanda oldu ve originalide var tabi, eski sayfalarda yazılaları okursan çanta demiri yapımı bulursun
4. motor yüksekliği hakkında pek bişey diyemiyecem.... ön ve arka cemberi 17 inç yapabilirsin ozaman baya bi kısalmış olur ama arazi kullanımını kısıtlar fakat şehir içi bence güzel olur.... falcon motoru bilmiyorum hakkında pek bi bilgim yok
Son düzenleme: