Çok çok acil yardım! Marushin pinlock (Şu an mağazadayım)

Arkadaşlar; http://www.motosikletaksesuarlari.com/Marushin-Kask-779-NX-Mat-Siyah-Gunes-Vizorlu-Fiber-Kapali-Kask_17882.html bu modeli almak üzereyim. Fakat pinlock yok sanırım. Bu marushin kasklara pinlock takılıyor mu? İnternette hiçbir bilgi bulamadım. Aranızda marushin kullanıp da buğu olayı hakkında bilgi verecek olan birileri var mı.

Adam marushin kullanıyor olacak da, bu başlığı görecek de, cevap yazacak. Bence bir sonuca ulaşma ihtimaliniz oldukça zayıf, başka zaman mağazaya uğramanızı tavsiye ederim boşuna beklemeyin.

Benim kaskim bu marka değil ama pinlock takma yeri bende de yok yapıştırılabilen pinlocklar var araştırdım ama gerek duymadım böyleyken böyle

universal kavramı genel olarak herşeye uyumlu(evrensel) olan ekipmanlara deniyor.

Her kask marka ve modeline uyan pinlocklar var. yapıştırmalı oluyorlar. yani ha arai ha ls2 fark etmiyor, vizörün varsa yapıştırıp geçiyosun...

Son düzenleme:
Marushin ön vizörleri pinlock takmaksızın buğulanmama özellliğine sahiptir. Deterjanlı bezler ile silmediğiniz müddetçe (içini) ön camı buğu yapmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar