- Konu Yazar
Tekrar herkese merhaba. Uzun süredir aklımın bir köşesinde yer edinen uzun yol yapma istegim ve merağım alanyada yapılacak olan wellness seminerine katılacak olmamla birlikte aklımı ciddi olarak meşgul etmeye başladı. Bu geziyi yapmama engel maddi manevi herhangi bir durum yok gibi ve hazırlıklarımı yapmaya başlayacağım ve bu konuda tecrübe sahibi abilerim, kardeşlerimden yardım bekliyorum. Yardım ve tecrubenizi eksik etmeyin lütfen
Böyle bir gezi planlayan varsa grup halinde olmak daha eğlenceli ve güvenli olur diye düşünüyorum eşlik etmek isteyen varsa çok memnun olurum..
Tarih: 8 nisan - 14 nisan ( 6 gün sürecek cünki seminer alanyada 5 yıldızlı bir otelde yapılacak 2 gece 3 gün sürecek. )
Motosiklet: 2012 Yamaha ybr 125esd
Hazırlıklarım: Sizlerin önerilerinize göre netleşecek. Benim düşündüklerim yola çıkmadan önce ırc lastiklerimi michelin pilot street ile degistirmek. Yağ degisiminide yeni yaptım. Debriyaj ve frenleri kontrol ettiricegim, bunların dışında ihtiyacım olabilecek kişisel bütün eşyalarıda yanıma alacağım..
Geri kalan eksiklerim için öneri ve tecrübeleriizi dinlemekten keyif alırım. Herkese keyifli sürüsler dilerim.
Tarih: 8 nisan - 14 nisan ( 6 gün sürecek cünki seminer alanyada 5 yıldızlı bir otelde yapılacak 2 gece 3 gün sürecek. )
Motosiklet: 2012 Yamaha ybr 125esd
Hazırlıklarım: Sizlerin önerilerinize göre netleşecek. Benim düşündüklerim yola çıkmadan önce ırc lastiklerimi michelin pilot street ile degistirmek. Yağ degisiminide yeni yaptım. Debriyaj ve frenleri kontrol ettiricegim, bunların dışında ihtiyacım olabilecek kişisel bütün eşyalarıda yanıma alacağım..
Geri kalan eksiklerim için öneri ve tecrübeleriizi dinlemekten keyif alırım. Herkese keyifli sürüsler dilerim.