Benim yol ile ilgili tavsiyelerim olacak. Ankara' dan Alanya' ya göçtüğüm için sık sık kullanırım bu yolu. Konya' ya kadar yol harika, ufak tefek pürüzler dışında rahat gidersin ama burada bir gözün aynanda olsun. Yol aşırı düz ve kaymak gibi olduğu için uyuyan yada hız denemesi yapan araba sayısı çok fazla. Büyük ilçe ve yerleşim yerlerine yaklaşırken hız sınırlarına uy. Büyük ilçelerde 50 yazıyorsa 50 km hızı aşma, ya sonunda ya da başında radar oluyor. Konya' dan Seydişehir istikametine doğru yol bozulmaya başlıyor, özellikle virajlarda mıcıra karşı dikkat et. Arada keskin virajlarda arkanı kolaçan et. Seydişehir sonrası yol artık bol virajlı, dik ve gidişli gelişli bir hal alıyor. Genelde tırmanan kısım çift yokuş inen kısım ise tek şerit ama buna aldanıp yol senin sanma. Sevgili ülkemin sevgili bir sürü sürücüsü umurunda olmadan yasak şeride girip karşına çıkabilir, o yüzden mümkün mertebe sağda kal. En çok dikkat etmen gereken konu ise kör viraj sonrası 10 km/h ile seyreden konvoy. Her gidişimde başıma gelir, virajlar tatlı güzel gelse de biraz dikkatsizlik özellikle motosiklet için tehlikeli olabilir. Hem mıcır, hem viraj hem de önünde neredeyse duran bir obje oluyor çünkü. Bu söylediklerim gözünü korkutmasın sakın, gayet rahat bir yolculuk olacak. Haftaya ben de arabayla aynı yola gidiyorum, güncel birşey olursa yine konuya yazarım
Yolun tadını çıkar, bence zevkli bir yol.