keşke tnt25 mayısta gelse ama yetkililer 10. ayı bulabileceğini söyledi, valla ben o kadar beklemem şahsen, sonuçta sezonu kaçırmamak lazım, onun yerine tnt250 alırım daha iyi o mayısta teslim diyolarÖzdemir Asaf ne demiş : ''Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat herşeye bedeldir.''valla mayıs ayında bayilerde olacakmış.Beklentiyi karşılasın bekleriz beee.
pulsar çok ciddi bi reklam kampanyası yaptı, o yüzden iyi denecek satış adetlerine ulaştı ama kalite kullanıcıları tatmin etmedi, ikinci el satışları patladı, buda pulsar gibi olmasın diye bütün testler bittikten sonra üründen tamamen emin olduktan sonra piyasaya süreceklermiş, gayet akıllıca bi yaklaşım, ama keşke siteye şimdi eklemeselermiş bu modeli, milleti beklenti içine sokuyorlar
ikinci el satışları patladı derken ikinci el ilan sayısı arttı demek istedim, pulsarın ikinci el sayısı 124 falan, r25 te ise 8 adet var verdiğin örneği anlamış değilim, acaba patladı kelimesini ikinci el satışları durdu diye anlamış olabilirmisinsahibinden r25in ilanlarına girdim toplam 62 ilan var bunun 8 tanesi 2.el 40 km 1000 km arası
şimdi bu motoru alanların elindemi patladı çok mu kalitesiz r25 merak ettim nasıl bir tespittir bu böyle açıklarmısın bana?
pulsar 8 aydır kullanıyorum benim bilmedigim senin bildigin neleri var kalitesiz merak ettim bu bilgiyi nasıl edindiniz? veya nasıl?
ayrıca pulsarın sorunlarına gelirseksahibinden r25in ilanlarına girdim toplam 62 ilan var bunun 8 tanesi 2.el 40 km 1000 km arası
şimdi bu motoru alanların elindemi patladı çok mu kalitesiz r25 merak ettim nasıl bir tespittir bu böyle açıklarmısın bana?
pulsar 8 aydır kullanıyorum benim bilmedigim senin bildigin neleri var kalitesiz merak ettim bu bilgiyi nasıl edindiniz? veya nasıl?
ikinci el satışları patladı derken ikinci el ilan sayısı arttı demek istedim, pulsarın ikinci el sayısı 124 falan, r25 te ise 8 adet var verdiğin örneği anlamış değilim, acaba patladı kelimesini ikinci el satışları durdu diye anlamış olabilirmisin
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
ayrıca pulsarın sorunlarına gelirsek
1) arka frende teker kitlemesi, kazalara sebebiyet verebilio
2) titreşim
3) yağ sızdırması
4) devirde dalgalanma
5) şanzımandan tak diye ses gelmesi
6) denge sensörü zırıltısı
......
diye uzar gider ama seninkinde sorun çıkmamış olması güzel, sana pulsarınla güzel günler dilerim![]()
Özdemir Asaf ne demiş : ''Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat herşeye bedeldir.''valla mayıs ayında bayilerde olacakmış.Beklentiyi karşılasın bekleriz beee.
Diğer bir sayfaya da yazdım. Benelli'leri canlı görmüştüm. Benelli Tnt25'in malzeme kalitesini ve duruşunu pulsardan daha olgun ve oturmuş buldum. Pulsar cocuksu bir motor gibi kalıyor Tnt25 e göre. Hem biri 200 diğeri 250 cc. Fiyatları da yakın gözüküyor. Pulsara çok iyi bir alternatif olabilir.
öyle olmasına rağmen hala eksik yönlerinin farkında oluşu ve bunları gidermeden piyasaya sürmeme kararı almaları hem benellinin hemde kubanın bu işe ne kadar önem verdiğini gösterir, tebrikler...Diğer bir sayfaya da yazdım. Benelli'leri canlı görmüştüm. Benelli Tnt25'in malzeme kalitesini ve duruşunu pulsardan daha olgun ve oturmuş buldum. Pulsar cocuksu bir motor gibi kalıyor Tnt25 e göre. Hem biri 200 diğeri 250 cc. Fiyatları da yakın gözüküyor. Pulsara çok iyi bir alternatif olabilir.
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar? (Gelirse görürüz.)
Attigim mailin cevabi. Belliki piyasaya girmesi bayagi bir surecek
Tüm modellerimiz ile ilgili son testlerimiz devam etmektedir ve olabildiğince bir çok kullanıcının sabırsızlıkla beklediği modellerimizi bizler de en kısa zamanda piyasaya sürmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
TNT 25 modeli ile ilgili diğer modellerden farklı olarak birkaç test işlemi daha bulunmaktadır. Benelli olarak Türkiye’de kısa süreli bir macera olmanın aksine kalıcı ve tüm motosiklet severlerin beklentilerini tam anlamıyla karşılayıp beklentileri en üst seviyede karşılamak isteyen bir marka olmak istediğimizden takdir edersiniz ki modellerimiz üzerinde çok titiz ve özverili çalışmalar sürdürmekteyiz. Bu nedenle TNT 25 modelinin piyasada yer alması normalden biraz uzun sürebilir ancak ne net bir tarih verebiliyoruz ne de bu gecikmenin kesin olacağını söyleyebiliyoruz.
Konu ile alakalı tüm gelişmeleri hiç zaman kaybetmeden kullanıcılarımızla anlık olarak paylaşarak tüm soru işaretlerini oluşmadan yok edeceğimizden şüpheniz olmasın.
İyi günler dileriz.