buff bandana

arkadaşlar bu buff lardan kullanan yada bilgisi olan varmıdır. Orjinal buff ların avantajları nelerdir. Ucuz olanların bunlara göre dez avantajı nedir. Gerçekten videolardaki kadar kullanışlımıdır. İnternet dışında bunları bulabileceğimiz yerler varmıdır.

outdoor mağaza ve çoğu motor ekipmanı satışı yapan yerlerde bulabılırsınız..elbetteki buff ürünün adı değil markanın adıdır ucuz değilde orijinal kullanmanızı tavsiye ederim(bizzat yaşadım ucuz aldıklarımdan biri boynumda aşırı şekilde kaşıntı yapmıştı)

Motoselladan 5 tl ye aldim. Motosellanin kendi urunu. İsimi fazlasiyla gordu ve goruyor...
O paraya gore super bi urun (bez parcasi iste 60-70 tl ne ya ;)

Orjinal buff lar ipek dir.Daha sağlıklı ,daha uzun ömürlü ve lisanslı ürünlerdir .Onun için fiyatları daha pahalıdır.5 10 tl lik bez parçalarıda iş görür evet .Hatta pintiliği hat safhaya getirip likralı 1 metre kumaş alınıp terzide dikdörtgen şekilde kesip bile kafasına gecirenleri duyduk .

ben uzun zamandır yaz-kış boynumda orjinal buff kullanıyorum. Rüzgara karşı mükemmel bir koruma sağlıyor yazın da pek terletmiyor. Orjinal olmayanları kullandığımda ise ya rüzgar olduğu gibi boğazımda oluyor ya da sıcaktan pişiyorum. O yüzden tercihim her zaman orjinal olanı

Orjinal buff lar ipek dir.Daha sağlıklı ,daha uzun ömürlü ve lisanslı ürünlerdir .Onun için fiyatları daha pahalıdır.5 10 tl lik bez parçalarıda iş görür evet .Hatta pintiliği hat safhaya getirip likralı 1 metre kumaş alınıp terzide dikdörtgen şekilde kesip bile kafasına gecirenleri duyduk .

ben gıttım yarım metre kumas aldım 3 tane cıktı ve maliyet 4 tl :D niye basit bi bez parcasına 15 tl vereyım. o kadar zengin değilim...

birisinde gördüm bu gün polarlı falan diktirmiş bu günlerde aklımdan geçiyordu burada sorayım dedim. millet o polarlı orjinallere 70 80 lira veriyo adam 5 tl ye mal etmiş ama işte amasını merak ettim .

ben likralı kumas aldım. buff diye satılan ürünlerin kumasından farkı yok. polarlı nasıl olur bilemem

Merhabalar
Orjinal buff öneririm motorum olmamasına rağmen tüm yaz kullandım çok kullanışlı.1-2 güne yıkadım hiç çekme vs. olmadı.Birde yıkayınca hemen kuruyor.
Bilg.
Sayg.

orjinal buff hep alasım vardı ama bir türlü alamadım yorumlara bakacak olursak almak şart oldu:)

o değilde buff ipekse takmak caizmidir:silent:

Son düzenleme:
dandik baf alıyorsanız da ya uzun alın ya da iki tane. ben de bir sürü var, kışın atkı yerine de kullanılıyor yazın boğazı korumak adına da. bilirsiniz terledikten sonra rüzgar yerseniz boğaz şişiyor :(

ben de bir tane uzun var ikiye katlayıp kullanıyorum, kumaşı yumuşak hafif de kalın. ralli malli bir şeyin eşantiyonu gibi bir şeydi. tabi ki ince pamuklu olanlarla ipek olanları arasında fark olacaktır :)

Benim babam gaziantep'de geçmişte yıllarca castrol'ün satış elemanlığını yaptı. Geçenlerde babamın arkadaşı oğlun motor almış al hediyem olsun diye 5 tane "castrol power1" desenli boyunluk göndermiş. orjinal bişey kullanmadım fakat bu malda harika bişeydi gerekte duymadım almaya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar