buff bandana

orijinal de kullandım,
orijinal olmayanını da kullandım,
henüz kendim yapmadım ama düşünüyorum.

evet kalite farkı var
baskı farkı var,
orijinal buff cidden pahalı,
buff 1 tane alınıp kullanılan bir eşya değil,
8-10 tane var elimde kullanıyorum.
orijinalleri 2 sene civarında yan sanayiler 1 seneden biraz fazla gidebiliyor.

narr da güzel baskılar var
yalnız aga 25 liradan başlıyor,

memleketin durumu ortada,
düzgün kumaş alıp gidip terzide (hatta kendim) yaparım,
alana da mani olmam ama kendi yaptığınızın kalitesiz olacağını düşünmemek lazım.

Fuardan orjinalini aldım. Süper birşey yawwww. :) Her yola geliyor. Koşarken kullanıyorum. Motorda iken de boynumu kapatıyor.

Motosikleti
600RR
Bende hepsiburadadan aldım 30 liraya 1 senedir kullanıyorum hafif uçları sökülmeye başladı polar alıcam şimdi orjinal

orjinal olanını -2 -4 derece sıcaklıklarda denedim boynumu üşütmedi, 20 derece sıcaklıkta denedim terletmedi.
motomaxtan indirim döneminde almıştım 32 TL ye geldi, hediyelik kutusu ile birlikte

orjinal buff markada var , orjinal olmayanda var koşarken spor yaparken gündelik hayatta kullanıyorum orjinaller daha kaliteli çok seçenek olsun istiyosanız ve gündelik hayattada kullanıyorsanız ucuz olanlarıda kullanılır
ben çinden 12 tane buff aldım 41 tl ye geliyo daha elime ulaşmadı ama

motosiklet dışında fazla kullanmayın,
içiniz dışınız güvenlik olur.

orjinal buff markada var , orjinal olmayanda var koşarken spor yaparken gündelik hayatta kullanıyorum orjinaller daha kaliteli çok seçenek olsun istiyosanız ve gündelik hayattada kullanıyorsanız ucuz olanlarıda kullanılır
ben çinden 12 tane buff aldım 41 tl ye geliyo daha elime ulaşmadı ama

nasıl aldın, nerden aldın , hangi modelleri aldın ?

Merhabalar
Bana sorarsanız yazlık bir tane orjinal yeter.Yıkar yıkar kullanırsın.Bende kışlık var ama buff marka değil.Bu kahve dışında eşyalar satan bir kahveci var ya oradan almıştım o da sağlam.Ama kışa iki boyunluk şart.Birini yıkayınca o kuruyana kadar diğeri şekli.
Bilg.
Sayg.

benim satın aldıgım yer deki satıcı orjinal olmadığını kendi söylüyor zaten 10 tl orjinalleri çok pahalıymış ama bilmiyorum orj ile arasındaki fark ney bence bunlar gayet güzel kullanışlı boyun için çok önemli

terziye 10 TL ye polarlı olandan bir tane diktirdim bi ara fırsat bulunca gidip orjinalinide alacağım ama orjinalini kullanmamış birisi olarak ilk izlenimlerim: ulan boşuna üşümüşüz o kadar bu süper bişeymiş oldu.

arkadaşlar bu buff lardan kullanan yada bilgisi olan varmıdır. Orjinal buff ların avantajları nelerdir. Ucuz olanların bunlara göre dez avantajı nedir. Gerçekten videolardaki kadar kullanışlımıdır. İnternet dışında bunları bulabileceğimiz yerler varmıdır.

birisinde gördüm bu gün polarlı falan diktirmiş bu günlerde aklımdan geçiyordu burada sorayım dedim. millet o polarlı orjinallere 70 80 lira veriyo adam 5 tl ye mal etmiş ama işte amasını merak ettim .

elemanın diktirdiği bu videonun ikinci bölümündeki gibi bişeydi.

nasıl aldın, nerden aldın , hangi modelleri aldın ?

terziye 10 TL ye polarlı olandan bir tane diktirdim bi ara fırsat bulunca gidip orjinalinide alacağım ama orjinalini kullanmamış birisi olarak ilk izlenimlerim: ulan boşuna üşümüşüz o kadar bu süper bişeymiş oldu.
Takipteyim merak ediyorum şu anda .

Bende takipteyim, ulaşınca kalite kullanışlı mi? orjinal ile arasında fark var mı? gibi konularda bilgi verirseniz sevinirim şimdiden hayırlı olsun

original buff adı altında satılan yani pahalı olan ürün harika bir şey.motoru ilk aldığımda aldım 2 seneden beri kullanıyorum paraya kıyılıp alınması lazım.

1 ay önce narr adı altında satılan 20 liradan 3 tane buff aldım.önceden original kullandıysanız narr bandanayı elinize aldığınızda farkı hissediyorsunuz.

birde original buffta lastiğimsi sıkan bir yapı yok ama sıkıyor nasıl oluyorsa.Narr buffta bildiğin lastik sıkıyor iş görür mü tabiki görür ama original bi başka :cherry:

motorumu yeni aldım bende,yeni yeni alışıyorum,1 ay kadar oldu. 50 km/h hızın üzerine çıkınca kask ve montun arasında kalan boyun kısmından ve boynun arka kısmından acayip bir şekilde rüzgar giriyor. 70 km/h hızın üzerine çıkınca ensemden giren rüzgar omuzlarımı resmen felç ediyor. yarım saat motor kullanıyorum,2 gün omuz agrısı çekiyorum. neyse eşime de bahsetmiştim,bir yerden bulmuş bu "buff" denen mereti,orjinal. almış bana. sonra bunu kullanayım dedim,tam kask ile mont arasına koydum. rüzgarı biraz kesse de yine pek bir faydası olmadı. sonra araştırmaya başladım ve bir yerde (reklam olmasın şimdi,yazmayayım) "windproof balaklava" buldum. hem balaklava hem de baya bi uzun,omuzlarıma kadar geliyor. bunu aldım. 80 km/h hıza çıktım rüzgar falan hak getire,rüzgar da neymiş,en ufak birşey bile hissetmedim,sanki yolda yürüyorum.yani hem kafam için hijyenik bir ortam sağşadım hem rüzgarı kestim. isteyen olursa özelden mesaj da atarım,reklam olmayacaksa buradan da paylaşırım.böyle bir sorunu olan varsa kesinlikle çözüyor,en ufak bir rüzgar dahi geçirmiyor.adı üstünde zaten rüzgar geçirmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar