Fuarda Mondial var mıydı ? Biz mi görmedik.
2005-2006'da ki Çin mallarının piyasaya yeni yeni düştüğü zamanlardaki o motosiklet sürücü kitlesi yok artık. Araştıran,sayfalarca okuyan,soran,eleştiren hakkını arayan bir motosiklet kullanıcı kitlesi var.
Mondial yanlış politika izliyor. Şurada baştan beri yazıp,çizen abilerimize gelin test edin deselerdi,görüşlerinizi bildirin deselerdi inanın bu haberlerden çok daha fazla katkı sağlardı. 60.000'e yakın görüntülenme var. Google'da arama yapınca karşına ilk burası çıkıyor. Hala muhatap almıyorlar. Yorum yapamıyorum artık![]()
Yazmayacaktım ama yazayım;
Geçen gün tesadüfen karşılaştığım bir kaç ilgilisi ile tartıştım. Bir tek bayiler ve onların talepleri ile ilgileniyorlarmış. Fuar bir işlerine yaramıyormuş vs vs vs. Kısacası son tüketici olan bizler umurlarında bile değildi.,
Yemin ediyorum tam yarım saat derdimi anlatmaya çalışıp sonunda pes ettim.
İlk defa fuarda sergilenen başlığı var yuh be bu kadar mı olur sanki fuara gitmişler gibi yazmışlar mondiali bu kadar olur ya başka bişey demiyorum.
Benim yüzüme karşı açıkça söylediler zaten. Biz bir tek bayiler ve onların verdikleri sipariş adetleri ile ilgileniriz, gerisi ile uğraşamayız diye.bayi toplantılarını fuar olarak dile getirmişler . . .r:
Müşterinin velinimet olduğunu bilmiyor bunlar galiba. Tam bana gore dediğim bir motor nihayet Türkiye ye geldi ama bu ilgisizlik nedeni ile bu motoru almam. Guvenemiyorsun muhatap bulamiyorsun, yarına motora bir hal gelse garanti ile de uğraşıp dururuz her şey kullanıcı hatası olarak lanse edilir, sürekli cepten para gider. Türkiye de bu gibi firmalar tam anlamıyla kurumsallasmamis, müşteri memnuniyeti halen daha arka planda, kuralkan bir nebze olsun Ekrem Ata abiyle bu problemleri asma konusunda yol katletti. Keşke boyle bir motoru kuralkan getirseydi Ekrem Ata abi gibi sürekli müşteri on planda tutulsaydi pulsarda olduğu gibi bak ozaman nasıl satılıyordu bu motor. Kimse üzerine binmeden iyice incelemeden bu motoru almaz kaldı ki motor dört dörtlük olsa bile yüz kişiden birine fabrikadan problemli arızalı bir motor denk gelebilir sırf bu yüzden bile bu motoru almam çünkü karşımda muhatap bulamam, en azından mondialle bu problemi ben yaşadım. Sifir aldığım motor ile 60km asvaltta gittim on amarsitor yağ kaciriyordu servise geri getirdim söylenen kelime sen motoru sert şekilde çukura veyahut tümseğe vurmusundur denildi, garanti girin dedim formu doldurdular bilgisayardan gönderdiler sonuc olarak kullanıcı hatası denildi, sonrada başka bir mondial servisine gidip daha sıfır aldığım motoru para odiyirek problemi cozdum. Bütur şeyler turkimizde oluyor motorun gayet sağlamdı ama bazı şeyler montajında gozden kaçmıştı suçlusu da ben olmustum. Bunları herkes yasar mi tabiki hayır ama ya denk gelirse...