Merhaba Arkadaşlar
10 gün kadar önce bende aranıza katıldım, çokta iyi ettim. (siyah benim ve yoldan geçenlerinde bakmaya doyamadığı bir r25 sahibi oldum) Gecen sene başlarında rks150(Alışma dönemi) ile iki teker bağımlılığım başladı. tabi uzun yıllardır hevesim sürekli vardı. Şu an 500 km deyim. forumu başından beri takipteyim bir iki kelam etmek bu güne nasip oldu.
Niyetim rks150 den sonra mt07 almaktı kafamda: (mt 07 fazla güçlümü gelirdi, daha rks150 ile bi yıl daha geçirsemmi,150cc den sonra 250 gereksizmi güçsüzmü öyle mi böyle mi ) düşünceler içerisinde R25 Cuk oturdu, Tam oldu, Çokta iyi oldu :queen:
benim gibi olan arkadaşlar varsa maddi durumlarıda elveriyosa gitsinler r25 alsınlar, Tedavi tamamdır. Arkalarına da sadece aynadan baksın yola devam etsinler. Zaten diğer insanlar dönüp dönüp bakacaklardır. :cat:
Diğer 250cc motorların hiç birini sürerek test etme fırsatım olmadı. Fakat görsel inceleme ve teknik verilerini forumları vs hepsi tamam.
R25 ile ilgili nacizhane fikirlerim;
rks150 de rodajı sevmemiştim, R25 te nefret ettim ( ön sevişme gibi en güzel yerinde bekle bekle bekle sabretmek cok zor )
Soğuk havalarda binilmemeli ihtiyacınızdan fazla km yaptırıyor zatürre riski fazla
Çalışanlar için büyük problem yada bu güzel şeyi iş yerinizde bulundurmayın araya mesafe koyun
İyiki almışım herşeyi çok güzel (mavide çok güzel fakat siyah bi başka güzel modifiye imkanı da sanki )
Alan kişilerin yazılarından hissettiğim kadarıyla tam memnuniyet ve heyecan (diğer 250 forumlarında inanın bu yok )
Aynalar evet sıkıntı fakat belki extra kontrol hissi veriyor buda bi bakıma iyi bişey
Bana göre gisişi duruşu verdiği keyif nefis tabi adı batasıca rodaj

r:
Seven Sevmeyen herkezin tekeri düz bassın, ALLAH kazadan beladan dertten sıkıntıdan hepinizi korusun.