- Konu Yazar
Merhaba, Bu pazar YGS sınavına girdim haliyle üniversiteyi kazanmak gibi bir planım var. Ve motora başlamayı düşünüyorum Alırsam yazın sonuna doğru alıcam motoru. Tercih yapacağım 2 şehir var 1- İstanbul 2- Eskişehir fakat "istanbulda motor kullanmak" diye aratınca adeta motorculara suikast düzenleyip kaza süsü veren sürücüler olduğunu öğrenince korktum. Gerçekten bu kadar tehlikeli mi? Çünkü olur da kazanırsam oturacağım ev okula 2 saat mesafede. Eskişehir'de kullanmak biraz daha basit olur sanıyorum.
Soracağım asıl soru hangi motoru almalıyım ? Yeni başlıyorsan Scotter al diyenler de çok var. CBR 250 gibi motorları önerenler de var. Hemen hiçbir bilgim yok. Bu yüzden önerileriniz gerçekten çok önemli. Önereceğiniz motorlar var mı? Boyum 185 (Yüksek motorlar filan varmış sanırım) Yardımcı olursanız sevinirim..
Soracağım asıl soru hangi motoru almalıyım ? Yeni başlıyorsan Scotter al diyenler de çok var. CBR 250 gibi motorları önerenler de var. Hemen hiçbir bilgim yok. Bu yüzden önerileriniz gerçekten çok önemli. Önereceğiniz motorlar var mı? Boyum 185 (Yüksek motorlar filan varmış sanırım) Yardımcı olursanız sevinirim..