- Konu Yazar
Arkadaşlar ilk motorumu nisan 15 tarihine sipariş verdim. Daha önce 2015 Tvs Apache RTR 150 HyperEdge almayı düşünüyordum fakat eski modellerindeki titremenin devam ettiğini söylediler, istediğim renk seçeneğinin olmaması ve motordaki büyüklük sebebiyle supersport'a yönelip 2015 model cbr 125r almaya karar verdim. İki motor hakkında neler düşünüyorsunuz sizce doğru bir seçim mi yaptım.? TVS daha atik diyorlar ben pek şehir dışı gitmicem zaten tecrübem az küçük şehirdeyim arabaların sıkıştırmasıda istanbul trafiği gibi olmuyor burda. CBR 125r için hantal kalıyor diyorlar uygun bir seçim yaptım sizce boyumda 1.70 69 kiloluk tüysiklet bir adamım kontrol açısından cbr daha uygun olur gibi geldi bana.. Piyasası ve müşteri yelpazeside geniş satarkende zorlanacağımı düşünmüyorum. Kafama takılan önemli noktalardan biri bu motoru aldıktan sonra neler yaptırmam gerekiyor yani şöyle mesela fabrika çıkışı tekerleri çok kayıyor diyorlar eski modeller için. Ama burdaki bayi yeni modellerde bu teker probleminin çözüldüğünü söyledi bilmiyorum satışı kolaylaştırmak içinde söylemiş olabilir o yüzden sizlere danışmak istedim. Fren sistemleri TVS nin arkafrenler kampanaymış bu disk ile kampananın farkı nedir hangisi daha kullanışlıdır. CBR ın debriyajındaki yumuşaklık sorun yaratırmı vites geçişlerinde gerçi sipariş verdim artık çok geç ama genede 2015 model TVS ve CBR 125r kullanan arkadaşlar varsa sevabına aydınlatırsa çok bahtiyar olurum. Saygılar.:cat: