Kenan Bey bende schubert olsun shoei olsun çok beğeniyorum ama bütçem bu kaskları fazla beğenmiyor

Bende en ekonomik ve kaliteli olan kaskı almak istiyorum,LS2 İçin güvenmiyorum demişsiniz ama eski ls2 değil carbon olan modelleri oldukça profesyonel geçenlerde feyizoğlunda inceledim mesela bağlantısı Double D bağlantı iç köpük astarı AGV kasklarda olduğu gibi siyah renk bu arada neden siyah onuda söyleyeyim kaskı düşürdüğünüzde çatlak krık veya başka bür sorun varsa siyah boyanın altında ki beyaz tabaka direkt kendini gösteriyor sizde kask hakkında fikir sahibi oluyorsunuz,ayrıca kaskta şişirme hava yastıkları var yüzünüze tam oturtabiliyırsunuz,bana güven verdi açıkcası,
Birde LS2 tercih sebebim yedek parçasının ucuz ve her yerde bulabiliyor olması mesela vizörünü çizerseniz 20TL yenisini alabilirsiniz veya iç pedleri veya buğu camını veya veya kask yedek parçalırını ,
Bende eskiden güvenmiyordum ama bu karbon modeli oldukça kaliteli yapılmış.yani LS2 pazarda Bu düşünceyi değiştirmek istiyor,ayrıca aizde iyi bilirsiniz ki japonyaya seyahat eden kişilere sorunuz shoei markası da kendi ülkesinde oldukça ucuz bir üründür.