Aslında opet in maskotu tek tekerlekli motosiklet kullanan bir karakter
:cat:
Tam tersi. 97 oktan daha ZOR yanar-parlar.Bende 95 ile 97 arasındaki farkı gördüm zamanında shell nitro vardı 97 oktan biraz daha pahalıydı ama gerçekten motorun çekişi artıyodu deli gibi gidiyordu. Geçen sordum kaldırdıklarını söyledi pompacı. Eğer opette 97 oktan varsa ondan deneyin bide depodaki benzini bitirip. Çalışması bile değişecek yanma fazla olduğu için soğuk havalarda daha çabuk ısınacak.
Ben de Shell vs. Opet yapıyorum şu an.
Bostancı köprüsündeki Shell'den aldığım 10 lt benzinle tam 275,6 km gittim şehir içi.
Sonrasında da Kartal adliyenin karşısındaki Opet'ten 10 lt aldım. su an 245 km oldu. Bakalım daha ne kadar gidecek![]()
Bugün de tam 278 km'de bitti benzinim. Yani Opet'le 2km daha uzun yol yaptım. Bundan böyle başka yerden almam :cherry:
O değil de adamların hizmet anlayışı çok güzel. Pompacısı, kasiyeri falan hep eli yüzü düzgün ve saygılı insanlar. BP'de Shell'de bunu bulmak gerçekten zor oluyor.
Hele hele tuvaletlerine kesinlikle laf yok. Benim gibi, umumi tuvaletlerin kapı kolunu sadece peçeteyle tutan, peçete yoksa kapıda kimsenin dokunamayacağı bir yer bulup oradan açmaya çalışan, o da yoksa içeri birinin girmesini bekleyen manyaklar için elini yaklaştırınca açılan kapı yapmış adamlar tuvalete :cherry: daha ne olsun
Attila abi senin şu yorumlarına bayılıyorum ya geçen de depoya iki yumurta kırıyorum sesi değişiyor muhabbetine bittim vallaBen shell ile opeti yarı yarıya karıştırıp alıyorum. Depo 50 liraya doluyor, 25 liralık shell'den 25 liralık yanında ki opet ten alıyorum. Çok acayip kafa yapıyor motora.
(Ne alakası var be abicim. Bu benzinin hepsi aynı yerden geliyor sonuçta. Benzincinin sahibi bişeyler yapıyorsa onu bilemiyeceğim)
Attila abi senin şu yorumlarına bayılıyorum ya geçen de depoya iki yumurta kırıyorum sesi değişiyor muhabbetine bittim valla![]()
![]()
![]()
Aşkolsun! sen diğerlerini beğenmiyore?
Valla çok esprilik ortalar yapıyorlar burada ama insanlarla yüz yüze tanışmadığımız için voleyi çakıp doksana takamıyorum çoğunu. Hele şu;
- Motoru aldım ama çok titreşim var, ne yapayım?
sorusu deli ediyor beni. Çoğacayip cevap veresim var, veremiyorum![]()
Aşkolsun! sen diğerlerini beğenmiyore?
Valla çok esprilik ortalar yapıyorlar burada ama insanlarla yüz yüze tanışmadığımız için voleyi çakıp doksana takamıyorum çoğunu. Hele şu;
- Motoru aldım ama çok titreşim var, ne yapayım?
sorusu deli ediyor beni. Çoğacayip cevap veresim var, veremiyorum![]()