MTS Alarmlı Disk Kilidi Test ve inceleme

Dün bende aldım bir tane doğrusu böyle bir şey beklemiyordum gayet sağlam ağır ve güzel birşey kilidi kapatıp hafif sarstım önce bir uyardı bip

sonra birdaha bipledi sonra bir başladıki yıkıyor ortalığı hemen kapattım hatta çabuk kapatamadım kendimn heyecanlandım :)

tavsiye ederim alacak arkadaşlara

2014/Mart ayında almıştım.. Tarih 2015/Şubat.. Hâla çalışıyor.. Çalışıyordan söylemek istediğim pilleri daha bitmedi.. :) zaten yedek pili de yanında veriyorlar. Biterse bu sezonda onlarla kullanırım...

Merhaba arkdaşlar bu baktım kilit olarak en mantıklı disk kiliti almak geldi ve gene bir çok araştırmalar sonucu ya çok ucuzları var ya uç noktalarda fiyatlar var incelemem sonucu MTS Alarmlı Disk Kilidini buldum ve aldım ürün çin malı fakat diğer çin malları gibi dandik değil bozulursa atarım die aldm ama maşallah taş gibi çıktı ürünü feyizoğlundan 47 tlye aldım. ürün paketinde 2 tane anahtar ve yedek piller geliyor duyduğma göre o piller 2 yıl falan dayanıyormuş elinize aldığınzda sağlam birşey olduğunu hemen anlıyorsunuz. üründe hırsızlar alarm çaldığında silikon sıkıp susturmasnlar diye haporlır kısımını iç tarafa yapmışlar diske yapışıyor yağmurada dayanlıklı en güzel özelliklerinden biri anahtarsız kilitleniyor en sevdiğim yanı hafif bi darbede oynatmada 3 kez ikaz ediyor daha hızlı bi darbe ve oynatmada 105 Desibel sesindekio cıyıltı kopuyor :santa::cherry: bazen unutuyorum disk kilidi olduğunu anahtarı takıp akuyu açıyorum dit dit dit dio :) hemen bangır bangır çalmayışı ilk ikaz olayı çok iyi hem alarımlı hem disk kilidi ben tavsiye ederim yok uyere 200 300 tl ler vermeyin bence buda çok iyi iş görür genede tercih sizlerin :bounce:

resimler

http://www.feyizoglu.com/images_buyuk/f51/45951Al.jpg

http://img439.yukle.tc/images/3716IMG_3390.JPG

http://img439.yukle.tc/images/4163IMG_3391.jpg

http://img438.yukle.tc/images/602IMG_3392.jpg

resimler gözükmüyor?

Arkadaşlar bu üründen alma niyetim var kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi acaba ne kadar uzun süre ötüyor? 30 sn den fazla öterse komşularla gece yarısı papaz olurum diye düşünüyorum çünkü motoru koyduğum depoya kediler dadanmıi sürekli motor etrafında hayvan pisliği ve sele üstünde pati izleri oluyor sabahları o kediler seleye çıktı mı ötecek büyük ihtimalle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bu üründen alma niyetim var kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi acaba ne kadar uzun süre ötüyor? 30 sn den fazla öterse komşularla gece yarısı papaz olurum diye düşünüyorum çünkü motoru koyduğum depoya kediler dadanmıi sürekli motor etrafında hayvan pisliği ve sele üstünde pati izleri oluyor sabahları o kediler seleye çıktı mı ötecek büyük ihtimalle.

2 defa uyarı gibi bir sinyal veriyor eğer motosikletle oynanmaya devam edilirse 30 sn alarm çalmakta. Kedilerden dolayı pek alarm çalmıyor ama motosikletini branda ile kapatıyorsan rüzgarlı havalarda alarm devreye girebiliyor. :mrgreen:

2 defa uyarı gibi bir sinyal veriyor eğer motosikletle oynanmaya devam edilirse 30 sn alarm çalmakta. Kedilerden dolayı pek alarm çalmıyor ama motosikletini branda ile kapatıyorsan rüzgarlı havalarda alarm devreye girebiliyor. :mrgreen:

Branda ile kapatacağım ama kapalı alanda olacak çizilmesin yada kedi çıkmasın diye. Teşekkürler bilgiler için.

ilk harekette 3 defa dit dit dit diye uyarı sinyali veriyor.. sonrası 30 sn boyunca alarm ötüyor..

Bu alarm kedilerde işe yaramıyor.. Alarmı titretmeden çok güzel motorun üstüne çıkabiliyorlar..

Branda da işe yaramıyor.. Brandanın altından girip.. koltuğa güzelce kuruluyorlar..

Kedilerde bildiğin motor delisi yani...

BENDE bu üründen almayı düşünüyorum ama tek korktuğum branda örtüyorum durmadan alarm çalar mı?

Salih_T teşekkür ederim peki son bişey daha. sudan etkileniyor diyorlar doğru mu?

suda pek kalmadı ama muhafazası iyi zannetmem ben hala kulanıyorum 2 yıldan beri pili bile bitmedi :D

Merhaba, ürünün resmini veya link atar misiniz?

Hocam bende bu kilidin aynısından kullanıyorum. Linkdeki satıcıyı tanımam ama resimdeki ürün aynı ürün : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-mts-alarmli-motosiklet-disk-kilidi-105-desibel-ses-cikisi-178556272/detay

Ben hepsiburadadan almıştım 52 TL ye. Şuanda stoklarında yok gözüküyor : http://www.hepsiburada.com/mts-alarmli-disk-kilidi-p-OTFE45951-GUMUS

kilit de bu:
2014102816541_srsr.jpg

Bende geçen Hasanpaşaya gittim aşağıdaki ürünü aldım.
Securage Alarmlı disk kilit 70TL
Kullanan varmıdır? forumda arattım ama bulamadım
selamlar

fo3p5u.jpg

Arkadaşlar bu ürün kullanışlı fakat malesef gözüktüğü kadar dayanıklı değil. Arkadaşımla beraber birer adet almıştık bu modelden fakat malesef bu kilidi kırıp motoru çaldılar. bende şimdi ikinci kilit olarak kullanıyorum. on tekerede abusun disk kilidini aldım.
hatıra olarak saklıyoruz buyrun fotografı...

http://www.motorsepeti.com.tr/Alarmli-Disk-Kilidi-Celik-Alasim-Mts,PR-7920.html
Linkindekide aynı ürün 10 lira daha ucuz :)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------

Hemen ala bir tıkladım 9:tl KDV çıkardı :)

bende master lock vardı birtanede bundan alayım beraber takılırlar dedim.sesi baya çıkıyor ama malzeme genel anlamda güven vermiyor sanki plastik gibi.tek bunu kullanmayı düşünüyorsanız uzak durun.

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum.Bu ürünü alcam da bir arkadaş benim motora uymadı demiş deliklerden geçmemiş.Yamaha mt25 için alcam deliklere uymama gibi bir problem olur mu ? Ayrıca gece güvenliği için değilde gündüzleri Kadıköy ya da öyle kalabalık yerlere gittiğimde 4-5 saat park etmek için kullanacağım iş görür mü ?

İki tane vardi bende ikisininde alarmi bi süre bozuldu. Pil değiştirdim falan yine de iflah olmadı :)

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum.Bu ürünü alcam da bir arkadaş benim motora uymadı demiş deliklerden geçmemiş.Yamaha mt25 için alcam deliklere uymama gibi bir problem olur mu ? Ayrıca gece güvenliği için değilde gündüzleri Kadıköy ya da öyle kalabalık yerlere gittiğimde 4-5 saat park etmek için kullanacağım iş görür mü ?

Hocam R25 de ek kilit olarak kullanıyorum MTS alarmlı disk kilidini, R25 ve MT25 in diskler aynı olduğundan, disk deliklerinden sorunsuz geçecektir senin de , o konuda kafan rahat olsun.

Açıkçası bende zincir harici ilave 2. bir koruma olarak aldım. Her ne kadar çok sağlam birşey gibi durmasa da, alarm özelliği güzel çalışıyor. Gündüz işlek bir yerde alarm özelliği caydırıcı olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta gündüz sokak ortasında elinde çekiç ve yan keskiyle alarm öterken kilidi kırıp motoru çalmaya cesaret eden olur mu? bence olmaz... Sanırım yeterli olacaktır.
Ama sadece bu kilide güvenip gece sokakta motorunu bırakmamanı öneririm. Mutlaka kaliteli bir zincirle motorunu sağlama alman lazım geceleri.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar