- Konu Yazar
Aha gerze'mi o☺hemşerim çıktı forumdan birisi.hacı gerze iyidir ne işin var gonyada.
ben de yazın istanbul-gerze yapmıştım pulsar ile.bu havalarda yapabilir miyim bilmiyorum.güzel paylaşım.Yazın gelecekse gerze'ye tanışalım
Sağolun, Gerze güzel tabi, ekmeğimizin peşine geldik Konya'ya.
Hava açık ve güneşli idi çok rahat geldim ben, tek sıkıntım belim ağrıdı biraz başka bir sıkıntı olmadı.
Ben çok dik yokuşlarda 80 lere düştüm, eminim pulsar daha rahat giderdi.
İnşallah Yazın Gerze'de görüşürüz, evim Dereyeri'nde deniz kenarında, köprünün hemen yanında, bitişiğinde un fabrikası var, çay bahçesi gibi bir mekanımız vardı, et mangal Şaban diye biri işletiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
Çok sevdiğim bir kardeşim var ona ithafen bu başlığı seçtim zaten, Sezai'nin 60 tane kürdanın dişlerinin arasına sığdırdığı fotoğraf telefonunun teması :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
Sepetçioğlu bu havalarda güzel sürüş olmuş.Eline koluna tekerine sağlık.
Sağolun :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
Zevkle baktım fotolara.içim gitti valla.emeğine sağlık tekerine taş değmesin.şu havalar biraz daha ısınsa ahh ahhhybr'ninde maşallahı var
kavuşmuşsun canavara.Allah cümlemizi kazalardan belalardan korusun.
Amin cümlemizi. Ybr canavar valla, o dayandı ama ben dayanamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------
Müthiş sürüş olmuş maşallah diyeyim, kıskanmadım değil hani.
Şu cam konusunu sormak istiyorum hocam. Nasıl işe yarıyor mu tur camı? Bu arada boyunuzu da öğrenebilir miyim?
Sağolun, cam iyi güzelde, göğsüme gelmiyor ama hep kaska geliyor bu şekildede kask biraz ses yapıyor, bundan şikayetçiyim biraz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
Güzel bir yolculuk olmuş,bayağı bir km yapmışsın, aslında çokta yakmamış motorun,9 saat uzun bir süre, bence daha fazla mola vermeliydin,bir süre sonra uyku illaki bastırıyor, önemli olan kazasız gelmen tabiki,emeğine ve yüreğine sağlık, saygılar. . .
Sağolun teşekkürler, evet haklısınız, birazda geceye kalmayım, soğuk olur diye acele ettim, hiçbir yorgunluk olmadı da belim ağrıdı biraz o kadar, yoksa gayet rahat geldim.