Gonya yolundayım :)

Merhaba dostlar,
Uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra sonunda evdeyim :)
Uzun zamandır Sinop'ta olan motorumu getirmek için fırsat kolluyordum, nasip bugüneymiş, pek gezi tadı olmadı ama idare edin :)
Son kontrollerimi de yapıp saat 9 da Gerze'den ayrılıyorum.

Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_4.jpg

Lastik havalarınıda kontrol edip düşüyorum yollara, 12730 kmdeyim.
Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_7.jpg

Hava çok kapalı ve biraz soğuk, yükseklerde sis görünüyor hadi bakalım rastgele.
Boyabat'a giderken Dıranas Geçidi var buraya kadar hava soğuk ve kapalı idi yerlerde biraz ıslaktı, biraz korkutmadı değil hani :santa:
Tünele girmeden güneş yüzünü gösterdi, yol kenarında semaverde çay yapan bir amca gördüm, sıcak çay ve biraz muhababbet çok iyi geldi :)

Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_11.jpg

Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_14.jpg

Dıranas Tüneli

Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_9.jpg

Dıranaz'ı geçtikten sonra hava biraz daha iyi ilk durak Boyabat.

Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_10.jpg

Boyabat'ta bir fotoğraf çekip yola devam ediyorum, sonraki güzergahım Saraydüzü.
Çalbaba geçidi.

Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_15.jpg

Sonraki durağım Kargı'dan bir kare.
Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_17.jpg

Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_19.jpg

İndağı geçidi

Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_22.jpg

Sonra Tosya ve Ilgaz sapağından Kalecik-Ankara yönüne dönüyorum.
Kalecikten bir kare

Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_24.jpg

Sonra Kırıkkale
Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_25.jpg

Kırıkkaleden sonra Rafineriden dönmem gerekiyormuş Allah'tan sapağı geçince 300 mt ilerde yemek için durmuştum, öyle farkettim, hemen döndüm geri, Kırıkkale-Konya yoluna, yol çok boş araba nadir geçiyor.

Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_26.jpg

Daha sonra Kulu sapağından Ankara-Konya yoluna bağlanıyorum,

Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_27.jpg

Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_30.jpg

Konya' 40-50 km kala artık güneş batıyor

Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_32.jpg

Sepet_io_lu_Yamaha_YBR_125_ESD_S_NOP_KONYA_35.jpg

Yolda iki defa benzin almak için durdum, 15 dk yemek için durdum, fazla oyalanmadım akşam 18 de Konya'daydım

Yolculuğum 9 saat sürdü, yalnız şimdi fark ettim yolda hiç oyalanmamışım deli gelmişim :queen:
80-120 aralığında geldim ybr ne kadar gidiyorsa :queen:
82 TL lik yakıt harcamışım, 12 kuruşa tekabül ediyor, 100 kmde 2.72 Lt, hiç bu kadar yakmamıştı :p

Herkese teşekkürler.
Herkese kazasız belasız sürüşler :cat:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güzel bir yolculuk olmuş Behçet hocam.

Motorunuza kavuştunuz,gözünüz aydın :)

soğukta her ne kadar çekilmez boyut alsada yolculuk , zevk alarak gelmeyi becermissiniz.... ybr can dır diyorum....

Aynen keyifli oldu, bizim memleket soğuktu biraz üşüdüm ama ondan sonra iyiydi. Termal içliklerim vardı, montumun üzerine ve altıma yağmurluklarıda çektim, rüzgarda etkilemedi pek, mesafe uzundu biraz ama değdi :)

Aynen keyifli oldu, bizim memleket soğuktu biraz üşüdüm ama ondan sonra iyiydi. Termal içliklerim vardı, montumun üzerine ve altıma yağmurluklarıda çektim, rüzgarda etkilemedi pek, mesafe uzundu biraz ama değdi :)

ah ah eskiden uzakları yakın ederdim... elimde olsa geçmişi daha dolu dolu yaşardım....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun tebrikler :)

ben yaş ile değil rahatsızlık dolayısıyla çok fazla rüzgar ve çok fazla soğuk tan uzak durmak zorundayım...

Merhaba, yolculuğunuz güzelmiş paylaşım için de elinize sağlık.Ben de Ybr kullanıyorum ön cam dikkatimi çekti.Motorunuzdaki ön camdan memnun musunuz, rüzgarı önemli ölçüde kırıp aerodinamiye hissedilir bi katkı sağlıyor mu, titreşimi çok oluyor mu, nerden kaç paraya aldınız, montajı kolay mı?

Hemşerim geçmişsin Boyabat tan sessiz sedasız. İnsan bir haber verir di mi Sayende ilk defa ilçemiz ve yollarını gördüm bu forumda, teşekkür ediyorum. Ancak tekrar buralardan geçecek isen bir haber ver ağırlayayım seni, hem muhabbet ederiz. Bu arada o çay içtiğini kişiyi bütün Boyabatlılar tanır. Maalesef akıl hastalığı var. Adı Hüseyin. Lakabını yazmayım

Aha gerze'mi o☺hemşerim çıktı forumdan birisi.hacı gerze iyidir ne işin var gonyada.
ben de yazın istanbul-gerze yapmıştım pulsar ile.bu havalarda yapabilir miyim bilmiyorum.güzel paylaşım.Yazın gelecekse gerze'ye tanışalım

Sepetçioğlu bu havalarda güzel sürüş olmuş.Eline koluna tekerine sağlık.

Zevkle baktım fotolara.içim gitti valla.emeğine sağlık tekerine taş değmesin.şu havalar biraz daha ısınsa ahh ahhh :) ybr'ninde maşallahı var :) kavuşmuşsun canavara.Allah cümlemizi kazalardan belalardan korusun.

Müthiş sürüş olmuş maşallah diyeyim, kıskanmadım değil hani.
Şu cam konusunu sormak istiyorum hocam. Nasıl işe yarıyor mu tur camı? Bu arada boyunuzu da öğrenebilir miyim?

Güzel bir yolculuk olmuş,bayağı bir km yapmışsın, aslında çokta yakmamış motorun,9 saat uzun bir süre, bence daha fazla mola vermeliydin,bir süre sonra uyku illaki bastırıyor, önemli olan kazasız gelmen tabiki,emeğine ve yüreğine sağlık, saygılar. . .

Merhaba, yolculuğunuz güzelmiş paylaşım için de elinize sağlık.Ben de Ybr kullanıyorum ön cam dikkatimi çekti.Motorunuzdaki ön camdan memnun musunuz, rüzgarı önemli ölçüde kırıp aerodinamiye hissedilir bi katkı sağlıyor mu, titreşimi çok oluyor mu, nerden kaç paraya aldınız, montajı kolay mı?

Sağolun, ön camdan memnunum, sahibindenden almıştım, aerodinamiğe bir katkısı var mı anlayamadım, göğsüne rüzgar gelmiyor ama bütün rüzgar kaskta patlıyor, kasktada rüzgar sesine sebep oluyor biraz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------

Hemşerim geçmişsin Boyabat tan sessiz sedasız. İnsan bir haber verir di mi �� Sayende ilk defa ilçemiz ve yollarını gördüm bu forumda, teşekkür ediyorum. Ancak tekrar buralardan geçecek isen bir haber ver ağırlayayım seni, hem muhabbet ederiz. Bu arada o çay içtiğini kişiyi bütün Boyabatlılar tanır. Maalesef akıl hastalığı var. Adı Hüseyin. Lakabını yazmayım

Sağolun, ben sizi İstanbul'da falan yaşıyorsunuz zannediyordum, bilsem uğrardım elbet, inşallah bir dahaki sefere.
Dıranas a çıkarken üşümüştüm, çay bahane oldu biraz ısınayım diye durmuştum, ne bileyim amcanın normal olmadığını :queen: çay güzeldi ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar