Arkadaslar lutfen yarım edın...60ı 70 ı gecınce hafıf bır ruzgarda bıle motor altımdan kayacak gıbı oluyor sebebı nedır...lastıklerın ıcındekı teller kopmustur dıyorlar ama mantıklı gelmedı.gram motor zevkım kalmadı aynı şeyi yaşayan bırı varsa cozumunu bılen varsa lutfen yardım etsın.Şimdiden cok saolun
egzoz arayışındayım. Orijinal mi, nasıl egzoz oldğunu anlasak iyi olurduBugün küçükyalı da 34VLN09 plaka (yanlış hatırlıyor olabilirim) sınava giderken denk geldik çok güzel sesi vardı motorun hatta harley sandım sonra Arkadaş söyledi,
Buralardaysan cevabını beklerim.
Selamlar
kolay kolay fan açmıyor doğrudur da zırt pırt fan müşürü bozuluyor belkide bozuk olduğundan açmıyor.fan motoru orjinal servisinde 160 tl idi ama sitesinde 100 tl olan konjektörü ben 15 tl ye aldım.rialli motorda tüm parçaları var hemen hemen.bu motor nasıl dd250e-9 modelini almayı düşünüyorum 2006 model var bi tane motorda bi tane fan motoru yok bütün yedek parçaları rahatlıkla bulunurmu. nerde bulunur ve satıcının söylediğine göre motor hiç fan açmamış hep kısa mesafe kullanmış 15 km kadar o yüzden fan açmıyormuş doğrumu.
kolay kolay fan açmıyor doğrudur da zırt pırt fan müşürü bozuluyor belkide bozuk olduğundan açmıyor.fan motoru orjinal servisinde 160 tl idi ama sitesinde 100 tl olan konjektörü ben 15 tl ye aldım.rialli motorda tüm parçaları var hemen hemen.