- Konu Yazar
En son çektim video hakkında ne düşünüyorsunz Forum üyeleri
eleştirilerinizi alim
Araç 116i
M1 Jantlar mevcut
Teşekkür ederim,
Ekipman olarak 550D ve GoPro hero3 Plus
objektif olarak 18-55 kit ve sigma 35 mm 1.4 kullanıyorum
birde sevenoak slider kullanıyorum![]()
3 videoya tek yorumdur vidolarla ilgili başka yorumda yazmayacağım ve cevap vermeyeceğim
gsxr 1000 ler ,şekil honda lar ,bumblebee ler kız arkadaşına bozulan businessman ler ,ko da altın saatler oh be zenginliğe bak kuş serileri nerede şahinle yanlıyanları ,cg sine 5 tl lik benzin alıp teker yapan tamirci çıraklarını işsiz genleride görmek isteriz herşey para değil
videoların çekimi kalitesine bir şey diyemem ama senaryo ve kurguları çok sıradan
1.16 lar boyle yan verebiliyor muydu ya?
Aynen bende araç ne diyecektim.
youtube'dan baktım 1.16i miş. Hakikaten motor stoksa, bu kadar rahat yanlaması garip geldi bana. Hakikaten güzel yalnız, tebrik ve teşekkür ederim.
3 videoya tek yorumdur vidolarla ilgili başka yorumda yazmayacağım ve cevap vermeyeceğim
gsxr 1000 ler ,şekil honda lar ,bumblebee ler kız arkadaşına bozulan businessman ler ,ko da altın saatler oh be zenginliğe bak kuş serileri nerede şahinle yanlıyanları ,cg sine 5 tl lik benzin alıp teker yapan tamirci çıraklarını işsiz genleride görmek isteriz herşey para değil
videoların çekimi kalitesine bir şey diyemem ama senaryo ve kurguları çok sıradan