Bmw 1 serisini böyle görmediniz

En son çektim video hakkında ne düşünüyorsunz Forum üyeleri

eleştirilerinizi alim :)

Araç 116i

M1 Jantlar mevcut

Sunum güzel. Beğendim.
Bende Araba ortamlarına takılırken özel fotoğraf çekimleri yapıyordum.

araba çok tatlı yapılmış kimin bilmiyorum ama ben de uğraştığım için bi eleştiri yapmak istiyorum;
yere biraz fazla yakınlaştırılmış. spor amortisör bile değil yay takımı ve kule gergisi ile rahatlıkla yol tutuşu arttırılabilir. yere basmaktan daha sağlıklı yol tutuşu sonucu verir bence. ben çamurluk ile tekerlek arasında boşlukların eşit olmasını seviyorum bu yüzden. kişisel düşüncemdir :) gerisi hakkaten harika olmuş

ayrıca bmw nin ölüsü yan verir :D bu kasalara arka itiş vermelerine de hayranım :D

bu arada çekimler ve kurgu gayet güzel kendi ekipmanlarını da paylaşır mısın?

Teşekkür ederim,

Ekipman olarak 550D ve GoPro hero3 Plus
objektif olarak 18-55 kit ve sigma 35 mm 1.4 kullanıyorum

birde sevenoak slider kullanıyorum :)

3 videoya tek yorumdur vidolarla ilgili başka yorumda yazmayacağım ve cevap vermeyeceğim

gsxr 1000 ler ,şekil honda lar ,bumblebee ler kız arkadaşına bozulan businessman ler ,ko da altın saatler oh be zenginliğe bak kuş serileri nerede şahinle yanlıyanları ,cg sine 5 tl lik benzin alıp teker yapan tamirci çıraklarını işsiz genleride görmek isteriz herşey para değil

videoların çekimi kalitesine bir şey diyemem ama senaryo ve kurguları çok sıradan

3 videoya tek yorumdur vidolarla ilgili başka yorumda yazmayacağım ve cevap vermeyeceğim

gsxr 1000 ler ,şekil honda lar ,bumblebee ler kız arkadaşına bozulan businessman ler ,ko da altın saatler oh be zenginliğe bak kuş serileri nerede şahinle yanlıyanları ,cg sine 5 tl lik benzin alıp teker yapan tamirci çıraklarını işsiz genleride görmek isteriz herşey para değil

videoların çekimi kalitesine bir şey diyemem ama senaryo ve kurguları çok sıradan

Amacım çekimlerimle hava atmak değil , her işte olduğu gibi çalışarak usta olunur bunlarda benim çalışmalarım.

Senaryo konusunda daha iyi ekipmanlara sahip olmam lazım yoksa sınırlı kalıyorum.

Tekrar teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Motosikleti
BWS 100
1.16 lar boyle yan verebiliyor muydu ya?

Aynen bende araç ne diyecektim.
youtube'dan baktım 1.16i miş. Hakikaten motor stoksa, bu kadar rahat yanlaması garip geldi bana. Hakikaten güzel yalnız, tebrik ve teşekkür ederim.

Aynen bende araç ne diyecektim.
youtube'dan baktım 1.16i miş. Hakikaten motor stoksa, bu kadar rahat yanlaması garip geldi bana. Hakikaten güzel yalnız, tebrik ve teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim atmosferik motor olduğu icin yazılım olsa da pek bir beygirsel oynama mevcut olmuyor 116i stock :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şahinli apaçilerden sonra birde bunlar çıktı, yanlamalar falan trafiğe açık alanda, cahilmisiniz, çocuk çocukmusuuz anlamadım

DKN

bmw'yi 6 serisi dışında almam. wolkswagen akar

var mı çekimlerin dostum. göstersene nasıl yapılır bu iş? ya da videoları alıp daha güzel bi kurgu yapsana. kurgu görsün millet. peeh

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar