sağ tarafımdan geçmek için sürekli hamle yapıyor ama geçemiyor. Sağ tarafımda emniyet şeridi vs yok o yüzden yol vermeyi düşünmedim.
köprüyü az çok hepimiz biliriz ve bahse konu detayı anlamlandıramadım kafamda...yani senden yol isteyen bir motorcu seni neden bu kadar kızdırmış olabilir ki...tamam emniyet şeridi yok biliyorum ama motorcu o arayı buluyor sen şeridi ortaladığın sürece ne motorun aracına nede aracının motora bir tehlikesi yok...
bence böyle yaparak motorcuyu streslendirip hata yapmasına vesile olabilirsin...yolunda giden binlerce aracı düşündükce ve bunlara dokunmadan devam edebilme refleksini kazanmış birine senin yaptığın bu aşırı duyarlılık bence motorcu ruhuna kimliğine yakışmadı...doğu anladım değil mi...
1.köprüden bahsediyoruz...ve sen yolu ortalamayıp sağa daha fazla yanaşıp motorcunun geçmesine müsaade etmiyorsun...sence bu hayatın olağan akışı kuralına aykırı mı değil mi...tamam kurallar gereği araya dereye girmek yasak ve suç..her daim tehlikeli..keşke hepimiz diğer motorlu araclar gibi arac ve nizami şerit takibi yapsak ama bunu yapmıyoruz...bu özeleştiri..her türlü riski alıyoruz...ama seni katil edebilecek konu keşke daha elle tutulur net birşey olsaydı...bu başlığı açmana değecek birşey olsaydı...bir kasksız motorcuyu kask takmaya ikna etseydin..
ya da ne bileyim daha hayırlı birşey olsaydı...ama (muhtemelen) emniyet şeridi olmayan ama sağda epey bir boşluk olan yolda en sağa yanaşıp yol vermemek bir hüner değil...
ben arkandaki motorcu olsam inat etmem madem sağı kapattın soldan devam etmeyi tercih ederdim..onun seni sıkıştırmasınıda anlamıyorum..nedne ısrar etti...
bence diğer araclar gibi neden yapmıyorsun gardaşım deyip tipik bayan sürücüdür bu la deyip soldan devam edebilirdi...motorsu her daim paranoya halinde olmalıdır...öndeki aracın fantastik ani frenlerine bile hazırlıklı olmalıdır...ben hep öyle yapıyorum...Kainatın bana düşman olabileceğini varsayarak olası meteor düşmesini bile hesaplamak zorunda hissediyorum kendimi..herkes herşeyi her hareketi yapabilir diyorum...görünmezim diyorum...ben yokmuşum gibi davrananbilir bu atrafik diyorum...hep dikkat pür dikkat...
verdiğin mesaj hassasiyet güzel eyvallah ama yaptığın şeyi ya sen anlatamadın ya ben anlamadım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
size yemin ediyorum 2 ve 3.sayfadaki tartışmaları mesajımı yazdıktan sonra farkettim...genelde başı okurum ve sonu okurum...burada bir benmi ahmağım neden olaya farklı açıdna bakıyorum diyecekken gerekli cevapların verildiğini farkettim...kimseyi savunmuyorum ama yalnız olmadığımı bilmek güzel...demek ki doğru bildiğin şeyden şaşmayacaksın...son olarak aracında ailen varsa bu tarz atraksiyonlara hiç girmemelisin...bu şimdi aklıma geldi..aileni neden riske atıyorsun...adam ya psikopatsa...aracın içinde ailem var usta ne olur bıçak saplamamı diyeceksin ya da ateş etmemi diyeceksin veya her neyse işte...yani ailenin yanında dayak yeme ve bunu onların izlemesine olanak sağlama çok büyük bir hatadır...asıl risk budur...bir motorcuya yol vermemekten daha büyük bir risk de aileni istemeden de olsa bu tatsız olayların ortasında bırakabilme ihtimalidir...lütfen böyle şeyleri yalnızken yap...yani kedinin fareyle oynadığı gibi hayatın akışına müdahale etme..diğer yüzbünlerce arac gibi yolu ortala ve sağından veya solundan hangi (afbuyur) dallama geçecekse bırak geçsin...