Motosiklete yol vermen gerekirdi. Sağda yeterli boşluk olup olmadığına motosiklet sürücüsü karar verir. Ben geçemiyorum o da geçmesin gibisinden tutum hoş değil. Motorcuyu eleştiriyorsun ama demir jopla gezen bir makasçısın. Kim daha tehlikeli acaba ????
Boğaz köprüsü üzerinde trafik Kuralları gayet net. Hız sınırı 50 km ve sollama yasak. Keşke diğer mesajlarıda okusa idiniz. En azından daha tutarlı mesaj yazardınız
"güvenli makas" nasıl atılır. Biri izah edebilir mi? Farz edin ki makas attınız ve hop acemi bir araç sürücüsünün arkasına düştünüz. Korktu frene bastı. Guvenli makas diye bir şey olsaydı ambulanslar bu şekilde giderdi.
Yanlışlarınızı vurgulamak cımbızlamak mı oldu şimdi?
Burada ki tek teselli sizin de motor kullanacak olmanız ve sizin gibi vatandaşlardan bolca bulunması.
Makas önünüzdeki aracı sol tarafından geçerek tekrar şeridinize girmektir trafik kurallarına aykırı değildir. Halk arasında makas literatürde sollama olarak bilinir. Malum sol Şerit trafik kurallarına göre sürekli işgal edilemez. Hatta motorların çoğu zaman kullanımına bile açık değildir. Sanırım bunuda bilmiyordunuz
Sıralı veya devamlı makas zig zag çizmektir. Güvenli değildir. Aslında makas tabirinin gerçek anlamıdır. Halk arasında makas sıralı veya değil olarak sınırlandırılır.
Devam edin lütfen bu vesile ile forumda kimler her şeyi okuyor kimler ilk sayfaya göz ucu ile okuyup yorum yapıyor tarafımca anlaşılmaya başladı. Iyi de oldu. Yukarıda farklı mesajlar ile gerekli Açıklamaları yapmışım.
Bu arada daha önce milletin peşine takılıp ayna kıranların eşimin yanında bana hakaret edilmesine katlanamamı eleştirmeleri Şahane oldu.
Halen tebessüm ile okumaya devam ediyorum. Pc başına geçtiğimde bende Ayrıntılı cımbızlama yapacağım mesajlarımdan. Tabi yine bazı okuma engelliler okuyamayacak ama olsun