- Konu Yazar
Arkadaşlar herkese merhaba,
Aklımda uzun zamandır bir konu var sizinde fikirleriniz alabilirmiyim...
Motosiklet Garajı imalatına girmek istiyorum. Şöyle çok pahalı olmayan ancak şık tasarımlı ve çalınmaya engel olacak. Aynı zamanda motoru pisliklerden , kötü hava şartlarından, hayvan pisliği ve zararlarından koruyacak.Tüm ekipmanlarınızı da içine koyabileceksiniz, artık eve eşya taşımak yok. Sırt çantanız kaskınız elbiseleriniz garajda kutusunda olacak. İçersinde de küçük el aletleri olacak ve ufak müdahaleleri siz kendiniz yapacaksınız.
Şimdi sizden tavsiye beklentilerim ve kullanıp kullanılmayacağı konusunda yorumlarınzı bekliyorum. Özel sitede oturan ve binanın kendi garajından motoru çalınanlara da çok çözüm getirecektir.Bahçeli evi olanlara da büyük kolaylık olacak.
*Yıllık 300 adet Üretebileceğim.
*Fiyatı Çok Makul seviyede tutabiliyorum.
*Ebatları 3 farklı ölçüde olabilecek. (sipariş edenin motoruna göre)
*Çekmeceleri, elektiriği, ve Motor askıya alma aparatıda olacak
*Demontable olacak istediğinizde sökülüp taşına bilecek
*3 farklı rente üreteceğim
*Araç arkasında çekilebilecek (römorklu)
*El aletleri çantası olacak .
Sizden gelecek yorumlar bu iş kolunda ilerleyip irlemeyeceğime dair bir fikir olacaktır.
Aklımda uzun zamandır bir konu var sizinde fikirleriniz alabilirmiyim...
Motosiklet Garajı imalatına girmek istiyorum. Şöyle çok pahalı olmayan ancak şık tasarımlı ve çalınmaya engel olacak. Aynı zamanda motoru pisliklerden , kötü hava şartlarından, hayvan pisliği ve zararlarından koruyacak.Tüm ekipmanlarınızı da içine koyabileceksiniz, artık eve eşya taşımak yok. Sırt çantanız kaskınız elbiseleriniz garajda kutusunda olacak. İçersinde de küçük el aletleri olacak ve ufak müdahaleleri siz kendiniz yapacaksınız.
Şimdi sizden tavsiye beklentilerim ve kullanıp kullanılmayacağı konusunda yorumlarınzı bekliyorum. Özel sitede oturan ve binanın kendi garajından motoru çalınanlara da çok çözüm getirecektir.Bahçeli evi olanlara da büyük kolaylık olacak.
*Yıllık 300 adet Üretebileceğim.
*Fiyatı Çok Makul seviyede tutabiliyorum.
*Ebatları 3 farklı ölçüde olabilecek. (sipariş edenin motoruna göre)
*Çekmeceleri, elektiriği, ve Motor askıya alma aparatıda olacak
*Demontable olacak istediğinizde sökülüp taşına bilecek
*3 farklı rente üreteceğim
*Araç arkasında çekilebilecek (römorklu)
*El aletleri çantası olacak .
Sizden gelecek yorumlar bu iş kolunda ilerleyip irlemeyeceğime dair bir fikir olacaktır.
Son düzenleme: