Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Fatih bey yanınızda kısa boy bir kurbağcık bulundurun.İnsan eli kadar bir boyutu var hayat kurtarıcı olabiliyor bazı zamanlar :wiinkk: ayrıca sadece somun kullanılan her yeri fiberli somun yapmanızı tavsiye ederim çünkü bazı noktadaki civatalar zamanla gevşiyor.
Enigma kardeş ben motor aldım alalı 1 sene oldu ve debriyaj öyle oynuyor malesef ben düştükten sonra oldu zannetim meğersem standartta böyleymiş ama ben alıştım artık :) arka ayak frenine basılınca stop lambasının yanmamasının sebebi o ayak freninin yanında fren müşürü var o yayı biraz daha kısaltın o zaman sorun çözülüyor ama biraz hassas davranmak lazım çünkü ayarını tutturması biraz zor.
Ayrıca haftada bir debriyaj telinin hortum içine wd40 sıkın ve iyice temizleyin derim ciddi yumuşama yapıyor rahatlıyor.İçi pislik doluyor zamanla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------

Yan çantaların gerigili kilitleri eksikti bugün onlarıda hallettim artık kullanıma hazır hale geldiler.

İbrahim eline sağlık güzel olmuş.

Eğer ki bu çanta işine kalkıştın benden de öneri gelsin o zaman :)

Eksik gördüklerim.

Bunun gibi bir şey yapabilirsin.

pr_01_246_min.jpg

Özellikle yan çantalar için süper olacağını düşündüğüm bir şey var.

Yan çantaların arka kısmına cep tarzı bir şey yapabilirsin.

İstersen altına tabla yapıp bu şekilde kullanabilirsin bu daha mantıklı ve kemer halat kullanırsın.

Onu da hırdavat satan yerlerde bulursun.

740005.jpg

FB,4646,41,eltos-kemer-halat-35-mt-oto-grubu-eltos.jpg

Bu da aparatlı olan tipten.

1551298715wm.jpg

Resimin büyük hali: http://www.erdemonen.net/wp-content/uploads/2014/12/IMG_8326.jpg

IMG_8326.jpg

Heytt be olmadı ki şöyle canavar gibi makinemiz :)

Son düzenleme:
Super tenere işte böyle olur :queen: fikir güzele benziyor abi ama titreşimden o eşyanın orada duracağını zannetmiyorum stop farı düşündüm ben bulabilirsem öyle birşey birazda reflektif bant güzel olacak.

Super tenere işte böyle olur :queen: fikir güzele benziyor abi ama titreşimden o eşyanın orada duracağını zannetmiyorum stop farı düşündüm ben bulabilirsem öyle birşey birazda reflektif bant güzel olacak.

yok be sanki ne ki öyle titreşim olsun takma o kadar kafana.

Eğer ki çanta olayına giriştiysen tam yap TR de tek ol :) :bounce:

Sonra çantanın şekline göre aynı jant şeridi gibi kenarlarına şerit çek.

sonra üzerine bu şekilde birşey de yapabilirsin.

gsa1200_ref_r1200_6_grande.jpg

Arkasına kedi gözü al yapıştır tak, bisikletçilerde vardır hemde ucuz olur.

F1 stop lamba kolay netten al ucuza gelsin malzemecide 20-25-30 a veriyorlar nette en fazla 10-15 arası da oluyor bazen.

Son düzenleme:
şu ay bir geçsin fazla harcama yaptım arka tekerleğe bajaj pulsar 200ns çamurluk aldım mart ta onuda uydurucam biraz biraz enduro tarzı olacak.Stiker yaptırılabilir beyaz renk olursa siyahın üstünde çok güzel duracak gibi :)

Benim aküye yine birşeyler oluyor ya 1-2 çalıştırmadan sonra tırtlıyor akü hala sorunu ne anlamış değilim sisleride açmıyorum kaç gündür ve yine aynı sorun heralde yine bir yerden şase yapıp sıfırlıyor iyice bir inceliyeceğim söküpte kabloları.

Arkadaslar baslangic motoru icin idealmidir sifir alicam skinti falan cikarmi bu model en saglami diyorlar sanirsam mondialin .

yav arkadaş şimdide sol arka sinyal çalışmıyor akşam akşam yanmayacağı tuttu ampul patladıysa hangi ampulu almak gerekir bununda kodu mu var ?

arka sinyaller bağlantı yerinden su alıyor dikkat edin ondan patlamıştır bende geçen farkettim içi çamur dolmuş bereket patlamamış.Silikon sıkın derim açık kısmına

arka sinyaller bağlantı yerinden su alıyor dikkat edin ondan patlamıştır bende geçen farkettim içi çamur dolmuş bereket patlamamış.Silikon sıkın derim açık kısmına

Doğrudur pazar günü yıkamıştım da buğu yaptıydı patladı sanırım herhangi bi ampul olur heralde dmi ?

Motosikletim şuan otobüste yanıma geliyor ben ondan önce geldim of nasıl yüklediler acaba çok merak ediyorum özledim :(

arkadaşlar selamlar. driftlerin aynaları işlevsel midir? görüş açısı vs iyi midir? tasarım güzel takmak istiyorum ama görüş memnun etmezse boşuna almış olmayayım

arkadaşlar selamlar. driftlerin aynaları işlevsel midir? görüş açısı vs iyi midir? tasarım güzel takmak istiyorum ama görüş memnun etmezse boşuna almış olmayayım

Hemen hemen her motosiklet aynasında olduğu gibi Drift aynalarının'da kör noktası mevcut sağ - sol çaprazınızda olan araçları göremiyorsunuz. Bunun haricinde bir sıkıntılarını görmedim :)

Hemen hemen her motosiklet aynasında olduğu gibi Drift aynalarının'da kör noktası mevcut sağ - sol çaprazınızda olan araçları göremiyorsunuz. Bunun haricinde bir sıkıntılarını görmedim :)

teşekkürler tvs apache aynalarında o kör noktalar yok denecek kadar azdı ikisini de bi deneyeyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar