Fuar mankenleri - Detay Çekim (2015 Motosiklet Fuarı)

@Mamba09 valla bizim ilgimizi kadın cinsi çekiyor seni erkekler çekiyorsa bişey diyemeyeceğim :pl:

Çok saçma geliyor, fikrim bu. Kadýnlarý çekip buraya koyman kimine anlamlý ama bana anlamsýz geliyor. Standlarda erkeklerde vardý, onlara özel böyle konu açýlmýyor kadýnlara açýlýyor. Tuhaf geliyor be abi, neden diye soruyorum kendi kendime.

Katiliyorum.

Sonuna kadar katılıyorum;

Ben de isterim keşke ben hariç bütün erkekler ölse ve ben resimdeki gibi motorcu hanımefendilerle

depoyu dantelle mi kaplasak veya egsoza "LOVE of PİNK" stickeri mi yapıştırsak sohbeti yapmayı.

Ama olmuyor. Yıldım resmen yıllardır bir sürü kıllı börtlü baltayla kaç yapar abi, kaç yakar abi, silindir mi piston mu abi, abarth mı zubarth mı abi muhabbeti yapmaktan. Ebenizin örekesi. Bir gün de abi çiçeğe böceğe vuralım kendimizi diyen yok.

Ayhhh! Yazarken bile camiadan tiksindim.
LANNNNnnnnnn yoksa ???????? :p

-Karıcım buraları okuyorsan seninle ikiyüzelli yıldır evliyiz ama hala deli gibi sevdiğimi biliyorsun değil mi! Hep paralel örgütün oyunları bunlar-

bu nass manken onu anlayamadım

16657012125_97138a484d_h.jpg

saçlara bak yataktan yeni çıkmış gibi
ben bunların başında olacağım yarısından fazlasına "sen yarın gelme" derdim :D

makina+lens+filtre+flaş olarak hangi modelleri kullandınız? resimleriniz güzel çıkmış

Merhaba, makine ve lens açtığım konuda fotoğrafların en altında yazmıştım :)
Flash kullanmadım. Ortam da yeteri kadar ışık vardı.

Ayrıca bir arkadaş bunları yayınlamak için izin istedin mi bir yakınları bu kızların fotoğrafını görse ne der demiş!
Bu kızların zaten görevleri bu poz vermek ve yayınlanmak :) Ayrıca kızların nerdeyse hepsi yabancı.

Bir sonraki konuda fuar da çektiğim motorların fotoğraflarını yayınlayacağım

Merhaba, makine ve lens açtığım konuda fotoğrafların en altında yazmıştım :)
Flash kullanmadım. Ortam da yeteri kadar ışık vardı.

Ayrıca bir arkadaş bunları yayınlamak için izin istedin mi bir yakınları bu kızların fotoğrafını görse ne der demiş!
Bu kızların zaten görevleri bu poz vermek ve yayınlanmak :) Ayrıca kızların nerdeyse hepsi yabancı.

Bir sonraki konuda fuar da çektiğim motorların fotoğraflarını yayınlayacağım

Hocam tebrik ederim bence çok güzel bir çalışma ortaya koymuşsun.Bence aksine bu bayanlar bu fotoları görseler çok hoşlarına gider.Bu işten para kazanıyorlar ve böyle güzel çalışmalar onların işleri açısından güzel etkiler yaratır.

abi geçen sene vespa standında çok hoş bir hatun vardıda fotoğraflara baktım ama çekmemişim fotoğrafını:(:(:(

resim yüklemekde zor iş arkadaş:(

bak vespa yı çekerken arkadan hatunu da almışım...

geçen senenin enlerinden.

2014 tekı kızlar kat kat daha guzeldı beya. :joker: Beklentı her sene daha da artıyo ama kalıte dusuyo :salut:

benim rus kız arkadaşım bunlara çift çakar tek sayar güzellikte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar