Fuar mankenleri - Detay Çekim (2015 Motosiklet Fuarı)

Perşembe Sabah 10:00 Basın açılışı fuar katılımınde çektiğim fotoğraflardır.
İyi seyirler

Moto Bike Expo | Türkiye by photojective, on Flickr

2015 Eurasia Moto Bike by photojective, on Flickr

DSC04491 by photojective, on Flickr

DSC04625 by photojective, on Flickr

DSC04674 by photojective, on Flickr

Son Mankende bu bebek :)
Benim tek ilgimi çeken bu.

DSC04654 by photojective, on Flickr

Siz sormadan söyleyeyim
Fotoğrafları
"Sony A7 + Fe 55mm f/1.8 CZ" ile çektim
Mankenlerin hepsinden yakından çekmek için izin istedim.

Son düzenleme:
Artan fiyatlardan sonra ilk defa fuarda bişeye bakıp yüzüm güldü :)))

Emeğine sağlık :) 1, 2 4 ve 8. resimlerdekiler de ilgi çekici canım :)Dukatiden bir önceki dünya ahiret kankam olsun :p

la ne iğrenç bir kameran varmış. bütün hatunlar sivilceli çilli uçuklu gözündeki rimel pütür pütür olmuş bütün çirkinlikleri gözler önüne sermişsin. insalığın selayeti için bu kameradan kurtul :queen:
tam 1 nuaralı hatun sorunsuz çıkmış diyecektim ki onun da saçların ucundaki kırıklar görünüyor. boya yapılması lazım saçlara sanki

Son düzenleme:
oAX0Xb.jpg

Hanımefendilerin saçlarında ki kırıklara kadar bakmak konusunda özen gösteren erkek şeker şerbet ikram edilecek adamdır. Helal olsun. Biz balta geldik balta gideceğiz. :queen:

Lütfen eleştirmene izin ver..

1. Yakından çekmek için izin istedim demissin zannedersem internette yayımlamak için izin istememissindir
2. Bu kadınların yakini bu forumda olabilir yapilacak bir yorum.sonrası isler fena karışır.
3. Kadınları meta/mal gibi gösterilmesine karisiyim. kapitalizmin oyunlari bunlar kimse bana bu kadınlara bakacak kadar abazan olduğunu soylemesin.

Evvveeettttt! Oyunbozan solcumuz da geldi. Şimdi tam olduk! İki makara yapıcaz boğazımızda kaldı. Abicim ne alakası var abazanlıkla. O hanımefendilerin işi bu. Resimleri çekilsin, tv gazete vs'lerde yayınlansın yayılsın diye para alıyorlar. La havle!

Evvveeettttt! Oyunbozan solcumuz da geldi. Şimdi tam olduk! İki makara yapıcaz boğazımızda kaldı. Abicim ne alakası var abazanlıkla. O hanımefendilerin işi bu. Resimleri çekilsin, tv gazete vs'lerde yayınlansın yayılsın diye para alıyorlar. La havle!

Kizma Atilla abi elestirmeyelim mi :)

Kizma Atilla abi elestirmeyelim mi :)

Abicim eleştir ama bi mantğı olsun. Bar Refaeli resmi görsen amuda kakarsın bize burada namus kumkumalığı yapıyorsun iblis :p Yer mi Anadolu çocuğu :flower:

NOT : İblis oraya olmamış gibi duruyor ama ben sevgi sözcüğü olarak kullanrım. Eşoğlueşek gibi. Yanlş anlama olmasın.

Son düzenleme:
Modeller açısından baktığımızda fuar 2014te daha verimliydi
sarı elbiseli lugatti kızlarını aradı gözlerim ::miiz::::miiz::

Ama resimler için emeğinize sağlık teşekkürler

Bazilari da tam kezbandi. Ben motorun resmini cekicem basini cevirmeler, motordan kalkip saklanmalar. :) senin bacaklarina bakmaya gelmedim zaten, guzelim motorlarin havasini bozmuslar, koca topuklular da vardi, yurumesini gorseniz, o ne yaa :) komedi :) hayabusadaki mankene kalkmasini, resim cekinmek istedigimi soyledim, bana satildi dedi oturamazsiniz :) dedim hee ben oturunca bozulur sen oturunca ne oluyor :) Ya da benim g*t kiymetsiz sanirim :)

Çok saçma geliyor, fikrim bu. Kadınları çekip buraya koyman kimine anlamlı ama bana anlamsız geliyor. Standlarda erkeklerde vardı, onlara özel böyle konu açılmıyor kadınlara açılıyor. Tuhaf geliyor be abi, neden diye soruyorum kendi kendime.

makina+lens+filtre+flaş olarak hangi modelleri kullandınız? resimleriniz güzel çıkmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar