Baslik ilginc gorunuyor ama bir bakin,fuara hamsterla girebilirmiyim ?

Merhaba arkadaslar ilginc bir konu oldu :D Forumda bir arkadas hamster vericek bana o avrupa yakasinda oturuyor ben anadoluda uzagiz. Hazir oraya gitmisken hamsterleri verse bana kutuda olacaklar cantamda duracaklar diye dusundum sonra aklima fuara sokarlarmi diye geldi bakiyorlarmi sirt cantalarina felan ?:cherry:

Son düzenleme:
Fuarı bilmiyorumda çantada havasız kalmasınlar?
Yok, girince posete alicam :D Cantanin azinida sIkI sIkI kapatmayacagim acik birakirim biraz :D Bana fuara giden birinden bilgi lazim bakiyorlarmi cantaya arkadaslar ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------

Huu fuara giden abiler ablalar kardesler arkadaslar :D Baktilarmi girerken sirt cantanizin icine yahu soylesenize :
:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sırt çantana kimse bakmaz,x-ray den gecerken hamster yüzünden ötmez herhalde :)

eek

Dönüşte alsanız olmaz mı, o kalabalıkta hayvanlar telef olmamış olur yazıktır. Güvenlik kontrolü var ancak sadece dedektör ile, canlıyı tespit edemezler.

Daha önce hamster baktım mı bilmiyorum ama hatırlatmak istedim. HAMSTER ISIRIR. Çantayı veya poşeti de kemirir. Cebine filan koyma sakın, yemesin sonra Allah muhafaza :)))

hayvana eziyet etme. arkadaşından dönüşte al, 1 gün sonra al yada aslında çantanın içine koyucam sorun olmaz diyosan hiç alma bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar