Beyler selam. Pulsar in serviste çözülemeyen problemi kaldı mı stop etme dışında. Arka frenden vonk vonk ses gelmesi ve zirilti vardı hatırladığım kadarıyla kroniklerden. Bu aralar tekrar pulsar düşünmeye başladım ve merak ettim son durumları. Eski fiyattan ilanlar var. Değerlendirmek faydalı olabilir.
En son dün Kayalar serviste motora yaptırdıklarımı ve maliyeti yazıyorum:
- Zinciri gerdirdim, ayarını yaptırdım ve yağlattım
- Sol sinyal değişti.(karda düşmüştüm)
- Sol koruma demiri değişti.
- Debriyaj yamulmuştu, düzellttirdim.
- Bacak örtüsü aldım, hani kuryelerin kullandığı
- Kullanılmış bir elcik aldım (yağmurdan eldivenlerim ıslaktı) ücretsiz olarak verdiler sağolsunlar.
- Zincir sprey
- Zincir temizleme sprey
- Balata temizleme sprey
Tüm bunlar işçilik dahil 250 TL. Motorum 7200km de, stop ediyor arasıra bir o var kronik olarak. Onun dışında nazar değmesin bir sıkıntı yok. En son karın içinden, öyle böyle değil bildiğin karın içinden (düştüğüm gece) tam 3 saat boyunca motorla yol yaptım (40 km). Tekleme, tıksırma, öksürme vs olmadı.
artı km göstergesi bozuldu "sıfır" da kalmıştı. Kayalar servise gittim, açtılar, kablolar hasar görmüş (kopmuş veya çıkmış vs)düştüğümden sanırım

, yaptılar onun ücretini de yazıyorum "bedava". Her şey para değil orada, elciği de parasız aldım vs. Yani ticaret yapıyor adamlar ama insanlık da ölmemiş hala, ufak tefek bir şeyler de yapıyorlar.
Gelelim japon kadar kaliteli olmamamsı. Evet değil, zaten olmadığını bilerek aldım

Sen yukarda saydıklarımı KTM veya Honda veya BMW veya Suzuki bayisinden kaç paraya yaptırırdın bir düşün. Duke 200 ün standart bakımı 250 tl, standart

Ve 38tl lik benzinle 300km şehir içi yol yaptım. Veriler çok sağlıklı olmasa da hemen hemen bu kadar yani. 300 olmasın 290, olmadı 280 olsun, yine iyi bence.
Uyguna bulduysan Bismillah de al bence. Çok fazla kıyas yapma o zaman aklın karışır. Daha iyisi de var daha kötüsü de.
Hadi iyi forumlar.
Kazasız sürüşler.