Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın..

Arkadaşlar bir sorum olacak bu motora arka ve yan çanta takmak mümkünmü acaba

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın..

Arkadaşlar bir sorum olacak bu motora arka ve yan çanta takmak mümkünmü acaba

Teşekkür ederim. Araştırdığım kadarıyla takılabilir. Fakat benim fikrim hoş bir görüntüsü olamayacağı yönünde. Kuyruk kısa yüksek ve sivri çok spor bir yapısı var. Ne bileyim çok güzel durmaz sanırım.

Bizim facebook grubundaki Yamaha bayilerinden aldigimiz bilgiye gore fuar gunu ya da fuardan hemen sonra zam geliyor gencler. Kemerleri baglayin ucus vakti geliyor :)

Vay arkadaş; pazar günü davutlar kavşağından geri dönmüştüm devam etseydim sanırım sizi yakalayacakmışım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzelllllllllllllll.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu bizim makineler için koruma ürünleri çok pahalı geldi bana. Daha önce honda cbr 600f'im vardı, mesela onun koruma takozunu 15 - 20 $ civarına alabiliyorsun. Ama bizimki uçuyor. Ucuz modellerden bizimkine uyan var mıdır acaba. Belki araştıran deneyen olmuştur diye düşünüyorum.

Selam Arkadaşlar. Fiyat artmadan bende kışın ortasında MT 07 sahibi olup, garajdaki güzelliğe bakıp havaların düzelmesi hayalini kuranlardanım. Kavuştukya onada şükür :cherry: YBR 125 ten geçiş yaptım. Temkinliydim ilk bindiğimde ama kullanımının rahatlığına, şehir içindeki kıvraklığına şaşırdım ve çok beğendim. Sandığımdan da keyifli olacak sürüşler..

arkadaslar merhaba..yamaha mt07 motorumu tarz degısıklıgı nedenıyle satıyorum tesekkur ederım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-mt07-197649717/detay

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam Arkadaşlar. Fiyat artmadan bende kışın ortasında MT 07 sahibi olup, garajdaki güzelliğe bakıp havaların düzelmesi hayalini kuranlardanım. Kavuştukya onada şükür :cherry: YBR 125 ten geçiş yaptım. Temkinliydim ilk bindiğimde ama kullanımının rahatlığına, şehir içindeki kıvraklığına şaşırdım ve çok beğendim. Sandığımdan da keyifli olacak sürüşler..

hemserim hosgeldin.
ayni yoldan ben de YBRden MT07ye gectim.
hayirlisi olsun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-mt07-race-blu-3800-km-195426419/detay/

kış fiyatı

Motosikleti
cf dual 230/honda crf 300
kullanılan motor aynı. sadece makyaj farkları var örneğin arka jant siyahken ön jant kırmızı, elcik korumalar, bazı parçaların farklı renkte ve standart abs ile geliyor olması dışında fark yok. bir de fiyatı farklı tabi

Merhaba
Kırmızı mt-07 deki tank pad in modeli ne?
Nereden alabiliriz?
Tutuşundan memnun musunuz?
Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar