@fortunesv: aynen katılıyorum
@motor_derili: işte mesele bu. ben bu motoru almayı planladığım için bu konuda çok yazdım, arkadaşlar anlamadılar. r25 in fiyatından banane? almayacam nasıl olsa.
@cbrfiblade: yok hocam kaktır gitsin hesabı
@seko: abi firma politikasıdır eyvallah ona. biz niye düşürdünüz fiyatı demiyoruz ki zaten. niye pulsara zam oldu diyoruz, döviz kuru diyoruz, mantıken boxerinde fiyatı artmalıydı o zaman öyle değil mi. boxeri zararına mı satıyor yani kuralkan
@agrasiwe: ben demiyorum, barkın bey diyor lastikler diye. bütün tanıtım videolarında lastikler deniyor, illaki değiştirmek gerek sert hamurlu lastik, çabuk bırakıyor kendini diyorlar. sen kendini düşünmezsin, değiştirmezsin, o bağlamaz beni. ben kabak lastikle motora da arabaya da binen gördüm. Lansman fiyatını iyi hatırlarsan, ve bugünkü fiyatı irdelersen neye itiraz ettiğimiz anlarsın üstad, az düşün bir. 6900 tl lansman, 7350 ilk piyasa sunumu, sonra bir zam (rakamı hatırlamıyorum) sonra 2. zam hoooop: 8500. Bunu mantıklı buluyormusun? 1 yılda yapıldı bu kadar zam. İki fuar arası işte tam 1 yıl. Sen kar etme amacı gütmüyor olabilirsin ama, daha düne kadar 7000 tlden satılık pulsarlar bugün nedense 8000 lere dayandı fiyat olarak, işte bu kâr amacı değil mi?
@volkan: valla birsürü arkadaş var sattığı motor alınır ve binilir. Güven meselesi bu, bilkentin realinde işyeri olan birinden arkadaşa 8000 tlye motor aldık, inan sıfırdan iyi çıktı motor, bütün kronik problemlerini yaptırmış adam, gözü gibi bakmış, aynı paraya verseler sıfırı ile, sıfırdan mantıklı. risk midir? evet, ama biraz da güven meselesidir. Bu forum bu konuda işe yarıyor, agrasiwe arkadaşın motorunu almaya mani bir durum göremiyorum şahsen. Burdan tanıdığımız ve güvendiğimiz bir arkadaşın motoru 15 bin liralık da olsa 50 bin liralık da olsa alınabilir.
@agrasiwe (2) abi sayfasının "neredeyse" tamamını okudum, kimse dert yanmamış, bugün uçak alsan o da arıza yapabilir, ama %95 oranında sorunsuz makina inazuma. Fiyat konusuna gelince, 10500 tlye vardı, gittim, baktım, sadece görüntüsü pek elektrik vermedi bana. aslında gayet güzel ama biraz o commuter görüntüsü var ya, biraz da ağır abi duruyor, ben biraz daha spor görünen bir motor bakıyordum, biraz da nakit yetmedi, borçlanmak istemedim. yoksa tamircimin tavsiyesiydi motor.10500 dediğin fiyatı az pazarlıkla 10000'e yaklaştırırsın nakit cepte olunca. var yani o paraya japonlar güzel güzel.
@agrasiwe (3) ee, bende 7500-8000 tlden fazla para verip pulsar alınmaz diyorum, niye itiraz ediyon ki? 8500 lira hint malı 200 cc tek silindir motora verilir mi? ruhsat plaka falan hariç birde.
@aybarssurucu: hayırlı olsun, tam vaktinde olmuş o zaman. yakıt beklediğimin üzerinde ama abartılı değil. hatta çoğu motordan iyi. rodajdan sonra düşeceğini de varsayarsak (genelde düşüyormuş) gayet ideal yakıt verisi. boy kaç sizin? 180 benim, illaki saat başı mola verdirir demişlerdi bana. e veririz yani. hangi motora binsek vercez o molayı. yine de 8500 + ruhsat plaka masrafını edecek motor değil diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Demokratik eylem koyuyoruz gibi geldi bir an :cherry:
Valla ben almam bu paraya pulsar, almayı düşünene de yapma etme derim. Yok ben inat ettim alcam diyenin de önüne geçmem.