@Bune,
O fonksiyonu belirtmeyi unutmuştum lakin klavuzda yazıyor olması gerek. İnterkomu telefona bağlayıp hiçbir şey açmasanız bile seyir halinde (- yada + tam hatırlamıyorum) basılı tutarsanız telefonun muzik çalarındaki playlistiniz otomatik çalmaya başlar. Arama tuşuna basılı tutarsanız son gelen ya da giden çağrı kimse onu arar.
@oluroyle
İnterkom kullanmak için arkadaşa ihtiyacınız yok. Motor sürerken muzik dinlemek(özellikle trafikte sinirleri alıyor, sesi sonuna kadar acsanızda trafik ve motor seslerini duyabilirsiniz) , gelen aramaları cevaplamak, navigasyon komutlarını duymak için interkom kullanılabilir.
haklısınız tabiki,intercom kullanmak için arkadaşa gerek yok.Kıskandıran şey, motosiklet sürerken kafa dengi,yol arkadaşı bulmak,arkadaşa sahip olmak keyifli olmalı,her zaman yalnız sürmek olmuyor.Ben sürüş esnasında kulak tıkacı kullanıyorum zaten,intercomum yok.
Sizin verdiğiniz linkteki ürünü sipariş edeceğim, teşekkürler
http://www.ebay.com/itm/261260245822
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------
Hocam uygun fiyatlı değil bir daha bakmanı öneririm ingiliz sterlini o fiyat :mrgreen:
evet sonradan farkettim :mrgreen:
Bende diyorum, dolar işaretii nerdaaa :mrgreen: