Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aynen kardeşim tarihte çok büyük bir neden olmadıkça değişiklik olmaz çünkü herkes işlerini ona göre ayarlıyor.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Az buçuk ingilizcem var, ama dışadönük biri değilim. İngilizce lazım olursa benden, girişkenlik sizden :mrgreen:

Motosikleti
Bak şimdi bende merak ettim ... Hocam ben bu hız olayını cok uzun yolda bir türlü stabile bağlayamıyorum sanırım henüz yeteri kadar tecrübe sahibi değilim.. Yolum uzun ise biraz fazla gaz acıyorum:pl:

Mesela kaç? ::sm_smile

Motosikleti
160 / 170 civarı

Hmm.. Ben kişisel bazlı veya grup bazlı olarak değişiklik gösteririm de, normalde uzun yolda ortalama 140-150 stabil hıza bağlıyorum. Yol ve viraj durumuna göre artıp azalabiliyor tabi..

Ama Ahmet hocam derse, bizim grup yavaş, ağır, hantal... :p O zaman bilemem ne olacak :mrgreen:

Gurupta sadece 1 kişi var ağır kalan mt-07'li arkadaşımız oda epey alıştı. Allah'tan bizim önden gazlamamıza alınmıyor gittiğimiz yere en fazla 10dk. içinde geliyor. Bazen biz bir sigara içesiye o aradaki farkı kapatmış oluyor:) Onun haricinde diğer arkadaşlarda sıkıntı yok 140-150 civarı, müsait yerlerde de canı isteyen topspeed gazlıyor:)

Son düzenleme:
Motosikleti
Tamam mt07'ci bende :bounce: ben ilgilenicem onunla :cherry:

Kafa dengi çok iyi bir arkadaşımız sağ olsun. Birbirimizi idare ediyoruz işte:)

Bir gün değiştik motorları adamı yakalamak için 190 çıktım mt ile yok gitti. Sonra soruyorum nasıl bastın öyle diye yok ben basmadım ki diyo:)Farkında değil:)

Fazer8 bu yolu alır gider üstündekine de hiç çaktırmaz:cherry:

Benimkini ilerde zaten ona vereyim ben başka bakayım diyorum. tabi 2 sezon binerim daha.

Motosikleti
Ben gittiği yere kadar kullanırım sanırım. En fazla, km'si çok arttığında satar daha düşük km'lisini alırım ::sm_smile

Bineriz daha bunlara genç bizim taylar:) ama bundan sonraki durağım 2013 üzeri 1000RR da:thumleft:

Son düzenleme:
Motosikleti
Yapma gözünü seveyim ne SS'i.. FZ1 desen amenna..

Ben motoru değiştireyimde sen bi yanıma uğra yine geçerken:cherry: biliyosun en son ne diyodun uğradıktan sonra ne oldu:mrgreen:

Motosikleti
O ayrı bu ayrı :mrgreen: Beni sıkıştırma :mrgreen: Orada ben 6 kullanıyodum sen 8 kullanıyodun. Segmentler aynı. Ama ben SS kullanmam.

Allah, der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım... ve ekler , o'nsuz yaşayamam deme, seni o'nsuz da yaşatırım... ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın."

Mevlana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar