Benden 8cm uzunsunuz. 80cm üzeri her selede rahat edersiniz merak etmeyin 
Enduro farkli birseydir, elbette arazi icin tek silindir, hafif,sert seleli bir motosiklet lazim, ama arkadas yol demis, yol icin ( araziyi kastetmiyorum), kesinlikle 4 silindir toring bir motosiklet lazim, diversionda bunun icin bicilmis kaftan. Cift silindirlilerde ozellikle yol tarzi endurolar dahi, arazi yada toprak yollara girilmeyecek, sadece karayolu kullanilacaksa asla bir 4 silindir touring motosiklet akiciligi ve konforunu veremezler.sehir icinde buyuk hacimli cift silindir enduroyla gezmenin yine sehir icinde jeep tarzi denen 4x4 suv larla gezmekten farki yoktur.
dostum bu 660 tenerenin rahatlığını sen hiçbir 4 silindir turingde bulamassın inan bana..
sele ve peglerin arası o kadar açıktırki vucudun iki büklüm olmadan saatlerce normal bir tempoda sürebilirsin..
zaten bu motoru tercih edenler öyle 150-160 da gitmezler,onların istedikleri hiç yorulmadan az tüketerek ve sorunsuzca 70 - 100 gibi hızlarda sürmektir..bu adamlar zaten full yüklü geziyorlar yüksek süratlerle işi olmaz,düşük devirlerde tork isterler..
ayrıca dünya yollarıda sadece asfaltdan ibaret değil..senin 4 silindirde gidemediğin yerde onlar daha yeni başlamışlardır inan bana
tabi derdimiz asfaltda adrenalin yaşamaksa çok yanlış bir tercih olur ..