110'u bizim Çinli X-Treme Max'ta yapıyor. Şaka heralde bu Tenerenin 110 yapması.
Atilla abi, ciddi yazilmisa benziyor. Ama bence yanlislik var.110'u bizim Çinli X-Treme Max'ta yapıyor. Şaka heralde bu Tenerenin 110 yapması.
Atilla abi, ciddi yazilmisa benziyor. Ama bence yanlislik var.
110 ve ustu titresimler bir cinli motorun 70- 80 km hizlarinda giderken verdigi rahatsizliktan ve titresimden fazlami olur, yoksa dahami az!?konforlu hızından bahsetmiş arkadaş,660 cc makina tek silindirde olsa 180 km ye çıkar..
Tesekkurler yardimlarin icin. Bu ulkenin faydali ve yararli sizler gibi insanlarina ihtiyaci var.otobanda tek silindirin konforlu hızından bahsediyordum.
tenere 110
f650gs 100
kimisi için 10 km daha üstü belki. ama onun da üstünde artık aynadan arkayı seçemezsinizhadi seçtiniz diyelim 1 saat sonra kuyruk sokumunuzda ağrı oluşur.
Orhan kardeş daha fazla oluyor çünkü 650-700 cc lik tek bir silindirden bahsediyoruz. 125-200 cc silindirin nereden baksanız 3-4 katı büyüklüğünde bir piston inip kalkıyor
mesajda bana 150 demiştin; 150 ile yarım saat gidersin sonra çok yorulursun, o yüzden çift silindir makine öneriyorum.
Atilla abi 100 110 konforlu gidis obemli ama 100 e kadar 5.5 saniyede cikmasi da cok onemli xtreme bi 15 saniye diyelimmiFakir olduğuma bir kez daha şükrettimBi kamyon para ver, aldığın motor 110'dan sonra oryantale başlasın. Vay canınasını. Abicim bizim X-Treme Max 100'den sonra titriyor, 110'dan sonra gitmiyor zaten. Paranıza yazık Max alın
![]()
Atilla abi 100 110 konforlu gidis obemli ama 100 e kadar 5.5 saniyede cikmasi da cok onemli xtreme bi 15 saniye diyelimmi![]()
istanbuldaysan son hız çok önemli. TEM'de 120 ile Kocaeliye kadar gidemiyorumama Kocaeliyi geçtim ohh benden güzeli yok. e tabi ankaraya kadar 140-150 gitmek de var tabi ama yakıtı da ona göre deyip şükrediyorum. Bu arada benim yakıt ortalamam en fazla 4.3 civarlarında.
hızlanma konusu da ayrı tabi6 saniye nere 16 saniye nere
![]()
Tek silindir 650 cc motosikletmi olur, amele motoru, titresimden geberirsin. Hem istenen para cok fais.
Sakın tek silindir makina alma, tek silindir communuter, scooter olur oda en fazla 250cc.
Gecmiste teknoloji harikasi denen ktm 690 ile tecrubem olmustu, 2010 yilinda, 2008 model 6 bin km de harika bakimli ve yeni bir 690 di.
İzmir, istanbul yapinca, agzimin payini fazlasiyla aldim, artik o yol bitmek bilmedi, motoru atacaktim altimdan, kullanamaz duruma geldim titresimden, heryerim oynadi, ic organlarim yer degistirdi 2 gun hasta yattim. Doner donmezde sattim kurtuldum.
Bir daha oldurseler tek silindir makinaya binmem, 4 silindirin yumusakligi ve konforu ile alakasi yok. Tek silindir motor resmen vibrasyon makinasi, ha birde dedigim motor ktm yeni 690 serisiydi, gelistirilmis cify balansor falan, hepsi hikaye, o paralara bir diversion alin , kadife gibi yumusak 4 silindir ile dunyayi gezersiniz. Sakin cift ve tek silindir makina almayin o paraya
Tek silindir 650 cc motosikletmi olur, amele motoru, titresimden geberirsin. Hem istenen para cok fais.
Sakın tek silindir makina alma, tek silindir communuter, scooter olur oda en fazla 250cc.
Gecmiste teknoloji harikasi denen ktm 690 ile tecrubem olmustu, 2010 yilinda, 2008 model 6 bin km de harika bakimli ve yeni bir 690 di.
İzmir, istanbul yapinca, agzimin payini fazlasiyla aldim, artik o yol bitmek bilmedi, motoru atacaktim altimdan, kullanamaz duruma geldim titresimden, heryerim oynadi, ic organlarim yer degistirdi 2 gun hasta yattim. Doner donmezde sattim kurtuldum.
Bir daha oldurseler tek silindir makinaya binmem, 4 silindirin yumusakligi ve konforu ile alakasi yok. Tek silindir motor resmen vibrasyon makinasi, ha birde dedigim motor ktm yeni 690 serisiydi, gelistirilmis cify balansor falan, hepsi hikaye, o paralara bir diversion alin , kadife gibi yumusak 4 silindir ile dunyayi gezersiniz. Sakin cift ve tek silindir makina almayin o paraya