sollamaya çıkan hakiki sığır bereket tez zamanda hatasından döndü.
kendi şeridinde normal bir şekilde giden motorcuyada bıt bıt ediyonuz valla dencek bişey yok...kamera nedeniyle hızlı geldi belki arkadaş size..ama yavaş olsa ne yazar karşı taraf hatalı sollamayı yapmış bir kere...bu kadar öküzlük olmaz ama...orman yolu pezevenk az ilerde ışıklar ve ana caddeye çıkacaksın...
peki bu motor bir ss olsaydı hali ne olurdu sizce..
bence duman olurdu...hiç ummadığın taş gelir baş yarar...
Öngörüde bulunamamış diyenler sağda gidiyor olsa o araç inatla sollamaya çıkmaz mıydı sizce
araç şeridine tam girmemiş olsada arkadaş geçip gidememiş mi tehlikeyi farkedip atlatamamış mı
Her viraja ezbere mi girilir yoksa sağın solun yol temizliği ıslaklığı ve açısına bakıp yolu okuyup girmez misiniz
Arkadaşın eğitim almadığını nereden biliyorsunuz
?
Geçen bende karşılaştım benzer bir durumla daha düşük hızlardaydı ben sağdan girdiğim için karşımdaki geçerim ben burdan deyip atladı silme geçti yanımdan bilmeden yol vermiş oldum bende öküze
Tam sağdan gitse bu olacaktı eminim..
Kime göre mis neye göre mis? Tez zamanda ölmek isteyenler kulübü kurulsa mis derler bu duruma orası kesin ama.
Bu viraj alma teknikleri hakkında bi çok makale var google da araştırın *ok yoluna gitmeyin motor üzerinde, bu arkadaşın bu videoda yaptığı en bariz hata yoldaki konumuydu dediğim gibi buradan ifşa edilmesi umurumda değil burası trafik şube değil motosiklet forumu keşke şikayeti işe yarasa o herifi bulup ehliyetine el koyup bir daha sınava soksalar ama ben burda gördüğüm yanlışı söylemek sorumluluğunu hissediyorum belirli bi kısma batabilir bu ama beynini azıcık kullanan adam için hayati önlem taşıyabilir.
http://enisizci.com/wp-content/uploads/2013/11/g13.jpg
http://www.motosiklet.net/forum/alpaslan-kuzucan/29548-guvenli-surus-grafikleri-ve-bakislari-dogru-kullanmak.html
bence buradan devam etmek daha mantıklı güvenli sürüş teknikleri için
Pek sevgili arkadaşım. Eğitimi google da aratıp izlemek demek ki pek işe yaramıyormuş. Bir kere arkadaş normal konumlanmış. Kameranın açısından sola yapışmış gibi mi gördün bilemiyorum ama gayet şeridin ortasında neden sağında olacakmış? Viraj var da biz mi göremiyoruz? Kedi bi tarafını görmüş konumlanmış derler adama. Sola hafif meyillenen gayet temiz görüşlü bir yol. Her videoya kusur yapıştırmak moda olmuş madem. Video paylaşan adamın şevkini kıralım bizim bilgimiz çıksın ortaya misali sallıyorsunuz. Hoş prime time'ı kızları şıkır şıkır giydirip itin mabadına sokma formatıyla dolup taşan memleketin forumu ne olacak derseniz, beklentim fazla değil. Peki tavsiyene uyalım Ugurcan'la biraz google da eğitim videosu seyredelim. Bakalım belki bir sonraki videoda biz de sivriliriz.