[Bulgaristan - MT]

Bulgara geçicem 1 haftaya kalmaz orda araç vs gbi şeyler sürebilmek için noterden evrak felan gerekiyormu A2-B ehliyetim bulunmakta. Bizim bu ehliyetler Uluslararası ehliyet diyemi geçiyor acaba ? Konsolosluktan felan çevirtmem gerekiyormu ehliyeti ?

Bulgarca tercumesi yada uluslarasi ehliyet lazim olur tc ehliyetinin. Benden derekoyde istemislerdi , pasaportun icine 10lev atip hallettim. Bildiğim kadarıyla kapıkulede bulgarca tercume yapıyorlar.

Artık tutarlarsa öyle yapıcaz :) Firmayla gidicem Haskovada felan kiralık motosiklet felan varmış bakıncam oralarda birşeyler denk gelirse alırım birkaç günlüğüne diye düşünüyorum

Artık tutarlarsa öyle yapıcaz :) Firmayla gidicem Haskovada felan kiralık motosiklet felan varmış bakıncam oralarda birşeyler denk gelirse alırım birkaç günlüğüne diye düşünüyorum

benim yukarıda dediklerimi sınırdan geçerken istediler sadece. ülke içindeki polisler motorcuları takmıyor gibi geldi bana. 4-5 polis noktasından geçtim hiçbirinden çevirmediler.

benim yukarıda dediklerimi sınırdan geçerken istediler sadece. ülke içindeki polisler motorcuları takmıyor gibi geldi bana. 4-5 polis noktasından geçtim hiçbirinden çevirmediler.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Artık tutarlarsada 3-5 Leva vericez yapıcak birşey yoktur :)) Tekeriniz düz basması dileği ile, iyi günler dilerim :)

butun bulgarıstan mt nın kurban bayramı mübarek olsun.ben bayramda bı znguldak kayınvalıdee gıttım ıkınıcı ve ucuncu günde calıstım sen bır yerlere gıttınmı sınan

Başta MT-BG'nin daha sonra tüm herkesin bayramını kutlar, nice güzel bayramlar geçirmenizi dilerim :)

Ehliyetler degisecekmis Bg de gecer umarim avrupa standarylarina uydursunlar artik :silent:

Son düzenleme:
aloooooooooooooooo sesım gelıııımıııı nerde bu macırlar beaaa sınan adaşım barı sen yaz bıseyler suraya :)

Arkadaşlar merhabalar...şu anda bg deyim.plovdiv de motosiklet ekipmanları satan bır yerler var Midir acaba...bilen varsa yazabilir mi...gelmişken burada bakayım belki daha ucuza gelir

Saygilar

yeni arkadaşlar hoş gelmiş
burayi yine boş braktık azcık ama canlancak yavaş yavaş çünkü yaz geliyo:thumleft:
zapalka esenyurta nerde oturuyon BG nin neresinden?
eldekidebryaj nik çok uzun yahu daha kısa bişey söyle bize:cherry: sen istanbulun neresinden ve tabiki BG.de
bende avcılardayım BG ise kazanlak pavel banq.

zapalka plovdivte maaza bilmiyom nerde var ama ucuz değildir emin ol sadece ikinci el bişey bulursan ucuz olur.

Mhb bırçetler
Zapalka yedek parça yeri bulabilirsrn bizede haber ver, bende fazer 6 için performans egzos bakıcam bulabilirsem aidırıcamda. :)

yeni arkadaşlar hoş gelmiş
burayi yine boş braktık azcık ama canlancak yavaş yavaş çünkü yaz geliyo:thumleft:
zapalka esenyurta nerde oturuyon BG nin neresinden?
eldekidebryaj nik çok uzun yahu daha kısa bişey söyle bize:cherry: sen istanbulun neresinden ve tabiki BG.de
bende avcılardayım BG ise kazanlak pavel banq.

zapalka plovdivte maaza bilmiyom nerde var ama ucuz değildir emin ol sadece ikinci el bişey bulursan ucuz olur.

Debriyaj desende olur :p istanbul beykoz .. Bulgaristan-kircali :)) hosbuldum

Tamam, yarın oradayım kısmetse...motosiklet ile ilgili birseyler bulursam mutlaka yazarım buraya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar