Þu arap kýzý yaðmur yaðarken camdan bakan arap kýzý mý?
Yok o degil, bu arap kizi yagmur yagarken dışarı çıkıp dilini dışarı cikarttip yagmur yakalamaya çalışan arap kizi

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:49 ----------
Çığlık kiyamet...seslerin arasinda kaybolurdu yine insanlik,ask , sevgi.. Kalbi dayanilmaz bir acıyla doldu gozlerini daha yenice açmıştı halbuki.. Bu kadar kolay miydi bilmiyorum kacarcasina kurtulmak ya da vazgeçmek.. Belki de pişmanlıkti tek hissedilen, göremeyisiin, aldatilisin..belki de can yakan " üzme kendini" ydi dilden dokulen sacma sapan.
Bak iste yine gece ve yikiliyor disarisi çığlık kiyamet.. Göz pinarindan degil kas ucundan dokuluyor bir damla cicek..
Her ugultu ile daha da şiddetleniyor,can yakiyor.
Yok sayıyorum geçmişi,olmadi saymak can yakiyor. Simdi gidebilirim,beni cagiriyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:04 ----------
Ne güzel dimi sözler,belki saçma sapan ama her cümle seni yansıtmasada, tek bir cümle dahi yetermiş bazı şarkıları sevmeye..
Ben de özgürlüğü sevdim,sonsuz soluk alıyormuş gibi hissettiren özgürlüğümü sevdim..Hesap vermeden, gecenin dördünde uyanıp camdan sessizliğime bakarken, güneşi görmek istediğimi hissettiğimde hazırlanıp, dışarı motoruma gitmeyi sevdim..Sırf güneş doğsun diye beklemek için, erkence evimden çıkmayı sevdim.. ve beklemeyi sevdim,güneş doğsun diye.. Sonra farkettim ki, güneşin gidişinden çok gelişi beni memnun ediyor.. Hangi gidiş mutlu eder ki insanı dedim sonra..
Motosiklet bencil değildir,insanlar gibi..İnsanlar bencillerdir ve bazıları sırf kendi vicdanlarını rahatlatmak için sizi kullanmak isterler.Siz buna alet olursanız ki, muhtemelen işin ucunda anneniz varsa, alet olursunuz, oyuncak olursunuz. Kendinizi parçalara ayırmaya kalktığınızda bunun imkansız olduğunu farkedersiniz ve mutsuz olursunuz,siz başkalarını mutlu etmeye çalıştıkca mutsuz olduğunuzu farkettiğinizde artık pes etmenin vakti gelmiştir. O halde REST diyorum .. Resti çekelim ve susalım , suskunluğuuza çığlıklar katarak..
Ne diyelim, belki de yapabileceklerinizin sınırlarını görebilmek içindir yaşananlar ve bilinmeli bazen, bende bilirim herşey üst üste geldiğinde tek yapmam gereken sol bileğime bakmaktır.. Bakar ve gülümserim salakça
Bilirim,iyi niyetinde insanlara yetersiz geldiğini ve susarım,suskunluğuma suskunluk katarak.Bu yüzdendir, motor suskunluğumun sesi,bir olunabileceğinin göstergesi, anlamlar yüklediğim , sevdiceğim .. Bu yüzdendir, ondan sevgilimmiş gibi bahsedişlerim ve bu yüzdendir, ona birşey olsun istemeyişim..Çünkü bilirim, ona birşey olsa, bende yaralanacağım..
Kalplerinizden kaçtım hep,varıp gittim en karanlıklara .. Yağmur ıslak ,mazeretler yüklerim büyüyen yangınıma..Hep harbiden de mazeretler, kendime söylediğim mazeretler, kaçtığım gerçekler, görmek istemediklerim, gördüklerim ama kendime itiraf edemediklerim, hissettiklerim ama hissettiklerimi dahi kendime itiraf etmediğim.. Beni yoran ve sıkıldığım insanlar ..Cehennemden düştüm ben hep..Tekrar tekrar düşerken,tutunduğum şey yine ben oldum hep !
Seviyorum diyen insanların gözleri,sevmiyorum diye haykırırken, ısrarla seviyorum demeleri tiksindirdi..Sırf bir kızı cinsel olarak kullanabilmek için çabalayan erkekler tiksindirdi.. Evli olupta,eşinden şikayet edip,genç kızlara koşan adamlar tiksindirdi.. ya da sırf parasını yemek için kendinden çokça yaşça büyük insanlarla takılan kızlar tiksindirdi.. İnsanların bencillikleri tiksindirdi, beni de kendileri gibi görmeleri tiksindirdi.. Kafasında binbir tilki döndürmeleri tinsindirdi .. ağzındaki ile kalbindekinin bir olmaması tiksindirdi.. Birbirlerinin ardından iş çevirişleri tiksindirdi.. En yakın iki kız arasında dahi,oyunların dönüşü tiksindirdi.. Yordu yahu yordu.. Bir güzelce de hüzne boğdu ..
Dünyam ütopik,
Mutluyum dünyamda,çünkü benim dünyamda neyse o var.Kalbin bir,ağzın bir,gözün bir.. Plana programa gerek yok,kafanda tilkilere gerek yok ! boşuna yorulmaya gerek yok, insanları kullanmaya çalışmak,çıkar gözetmeye çalışmak yok..Neysen o'olmak varken neden olmadığım biri gibi olayım ki,neden güçlü değilsem,güçlüymüş gibi olayım ki? Kırılgansam,kırılmıyormuş gibi yapmak beni yoracaksa, neden kendimi yorayım ki ??Üzülüyorsam üzülürüm..Niye suratıma maske takayım,hissisleşeyim ki?Niye mutlu değilsem,mutluymuş gibi yapayım ki??
Dünyam ütopik,
..ve o dünyada gerçekten aşk var,sevgi var,çıkarsız,plansız,programsız,en hasından
Dünyam ütopik,
..orada birde motor var,en çikininden,bazen en çamurlusundan
Dünyam ütopik,
..orada milyonlarca yıldız var,her gece beraber izlenilmek istenen,her sabah gelişlere sevinilen
Dünyam ütopik,
..orada bir garaj var,içerisinde motorlar olan
Dünyam ütopik,
..orada hiç hissetmediğim birşey var,ondan gayrısını takmayacağım
Dünyam ütopik,
bencillikten uzak,karşılıksız iyiliklerin farketmeden karşılığı gönülden verildiği..
farketmeden, dudağımda gülüşler asan şeyleri sevdim ben, gönülden..İyi ki varsın çikinim.. iyice çikin olsanda,seviyorum seni :rendeer: