keşke piyanosunu alsaydın.. şimdi bu ağzında hoş durmaz.. piyanosu en azından elinin altında olurdu![]()
bu lafın banamıydı ?
keşke piyanosunu alsaydın.. şimdi bu ağzında hoş durmaz.. piyanosu en azından elinin altında olurdu![]()
bu zamdan sonra yamaha alırsınl:
l:
cbr de yakında zamlanır elini çabuk tutl:
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
hiç kimse yok mu burada yav ne kadar sakin bir yer oldu burası![]()
olay üflemeli çalgılarsa saksafon der çekilirim kenara
Hemen yeterki sen iste.Biriniz cıbırı bana övebilirmi lütfen
Hemen yeterki sen iste.
Alma pişman olursunl:
l: içinide karartıyım
l:
şaka şaka herkes biliyyor ne kadar sağlam bir motor olduğunu ama bir süre sonra yetmeye bilir şuan bana 250cc yetmiyor ki 125cc ile başlasaydım ne olurdu
eksi 250 cc alana kadar yeni 125'lik alırım hocam zaten bir yerden sonra satar çift silindire geçeriz![]()
tabiki her zaman yeni motorlar daha iyidir sana tavsiyem cbr 125 cbr 250 vs gibi motorla başlama ybr veya cbf ile başlaki kaza yaparsan grenaj parası girmesingeçen hafta motoru yanlışlıkla devirdim sol ayna sol sinyal parası vercem+ grenaj değitirsen pahallı değiştirmesen çok çirkin duruyor ve bunu geçen hafta anladım :salut:
Hocam aslında çok haklısınız ama bizimkileri zor ikna ettim şimdi ybr'yi alcam sıkılmam 1 ay sürmez muhtemelen hele bir de aklında fıstık gibi motorlar varken. şimdi bir de şeye güveniyorum, hani 3 senedir scooter.mobilet vs. bişeler ile geziyoruz biraz da olsa aşinayız asfaltın tadına da allaha şükür hiç bakmadık zaten çorum küçük 2.3 caddesi olan bir şehir trafiği falan olmayan bir yer biraz da ona güveniyorum ama dur bakalım belki motoru almadan birinden bi ybr vs. kiralar biraz gezerim belli olmaz en hayırlısını allah bilir.
ben trafikte kaza yapmadım ki.
dalmışım kaldırıma çıkmışım.![]()
estağfurullah kaza yaptınız demedim zaten yanlış anlaşılma olmuş![]()
yok ben onu 'ayağını denk al kaza geliyorum demez bak bana' anlamında yazdım![]()
Haa anladım :mrgreen:. bakalım ne olucak hocam hele bir fuarda motorları hörelim. şu konuları bi değiştirelim yaa :queen:
1.sorum geçen sene cbr125r'nin üretimi durdu dendi
2.sorum yeni ehliyet yasa tasarısı ağustostan evvel gelirmi?
cbr 150 bu ülkeye gelene kadar...
buda ehliyet hakkında aklında olan tüm soruların cevabı
http://www.egitimtercihi.com/images/2015_MTSKS_e_KILAVUZ.pdf
Kullanayı biliyorsunuz galiba :queen:
virtüözleri görüyoruz, değil üflemek adını bile anmam sizlerin yanında![]()