Çok şükür bisi yok bendede motordada. Hallerin orda bi benzinlik var tam oranın karşısında oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
En azından motordan düşmek nasil biseymis onu öğrenmiş oldum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
Geldiğimi gördüğü halde çıkacağını düşünmedim o an. Bide hızım çok düşüktü ona guvendim bisi olsada nasil olsa dururum diye ama iste olan oldu yoksa normalde çok dikkat ederim aslında. Teşekkürler yinede daha dikkat etmek lazim yinede
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun, size de sevdiceğinize de birşey olmamış..
Eğitim neden önemli,çünkü eğitimde muhakkak bahsi geçer bu tarz bilgilerin, ne gibi peki? Sonucta benzinliğe bilmem kaç km yaklaştığımızda levhalar çıkar,hatta uzun uzun tabelaları olur benzinliklerin, seyir halindeyken dersin ki "hımm benzinliğe yaklaşıyorum,giriş-çıkışı muhakkak olacak, benzinlik girişi çıkışı yola benzin dökülebilme ihtimali olabilir, sulu bir zemin olabilir " Napacaksın, hızını ona göre ayarlayacaksın, temkinli olacaksın , bilincinde olacaksın.. Araç ne yapmış, birden çıkıvermiş.. Frenleme tekniğiniz yanlış olabilir, hızınız 30 olsa dahi düşebilirsiniz,sizde düşmüşsünüz çok normal.. Şükür ki birşey olmamış .
Kazayı neden yaptığınızı irdelemek, düşülen hatalara tekrar düşmemek,tekrarlamamak adına önemlidir.
Geçmiş olsun
bende geçen hafta yaptım dayak yemiş gibi oluyor insan
dalmışım kaldırma çıkıp düştüm
Kardeş ben motoru aldım ilk 1ay hiç düşmedim. Sonra yolda bir teyze cıktı karşıma napim bende ön frene asıldım refleks işte düşük hızdaydım senin gibi ama durunca yalpalayıp düştüm. o günden sonra 1 hafta içinde 5-6 defa düştüm. Gittim servise gidonda azcık kayma olmuştu düzeltti. Sonra fark ettim tüm kazalarımda ön fren yapmışım. Artık ön fren yok gibi davranıyorum. Çok hızlıysam bile önce arka sonra ön.