İstanbul Motosiklet Fuarı 26 Şubat – 01 Mart 2015

Arkadaşlar ankaradayım gitmeyi düşünüyorum kask,mont,pantolon filan almayı düşünüyorum fiyatlarda indirim oluyor mu?Birde uçaklamı gitmek mantıklı yoksa hızlı trenlemi tren bana daha çok uyuyor binmesi ama ordan fuar yerine yakın mı bilmiyorum.

Bende katılmayı düşünüyorum, bot, pantolon ve sırt koruması almam gerekiyor, bakalım denk getirirsem bende katılacağım.

Arkadaşlar ankaradayım gitmeyi düşünüyorum kask,mont,pantolon filan almayı düşünüyorum fiyatlarda indirim oluyor mu?Birde uçaklamı gitmek mantıklı yoksa hızlı trenlemi tren bana daha çok uyuyor binmesi ama ordan fuar yerine yakın mı bilmiyorum.

Trenle gelmek eziyet olacak size. Çünkü Hızlı Tren Pendik'e kadar. Pendik'ten fuar alanına gelmenize çok fazla sürer, hem de birkaç vasıta gerekir. En temizi uçakla Atatürk Havalimanına gelip oradan metroya binip 1 durak sonra inmek. Kesinlikle en basit yol bu şehirdışından gelecekler için.

pendikten kartala geçip metroya binip ayrılıkçeşmesinde marmaraya geçiş yapıp ordanda yeni kapıda hava alanı metrosuna geçiş yaptığında cnr expo durağında inerek ulaşabilirsin en hızlı şekilde 40 dk ayrılık çeşmesi 15-20 dk yenikapı , 30 dk filanda fuar alanına ulaşılır

Tüm mesajları okursanız cevabı verilmiş soruları sormassınız tekrar. Ekipmanlarda indirim oluyordu gelçen sene.

sabiha Gökçen'den kartala geçmen gerekiyor. oradan, metro ile Kadıköy/ayrılık çeşmesine geçeceksin.
ayrılık çeşmesinden yenikapıda inip Atatürk havaalanı metrosuna binmeniz gerekecek.

Yenibosna ve şirinevler ilçesindeki otellere bakabilirsiniz her imkana uygun otel var istanbulda sonuçta :)

Giriş ücretlerini de makul bir düzeye çekseler çok güzel olacak ama :)

motorun bakımlarını yaptırıcam ama daha parçaları almadım. fuarda daha mı ucuz oluyo yoksa daha mı pahalı kime sorsam başka diyor geçen seneden giden birileri söyleyebilir mi?

michelin lastik alıcam mesela 140/70-17 pilot street nette baktığım 3 sitede fiyatları ; 350, 370, 400 olarak değişiyor.

DKN

şu fuar bi açılsaydı.. çekilecek çile değil gün sayıyoruz resmen

3 arkadaş kayseri den cumartesi gelecez, uçakla. hava alanına çok yakın gözüküyo, yürüme mesafesi gibi sanki. bir arkadaş o gün , iki arkadaş pazar öğleden sonra dönecez.

Yürünecek yol yok. Havalimanının ıcındekı metroya bınersenız 1 durak sonra fuardasınız. Fuarda herzaman pazarlık veya indirim daha iyi olur (geçen sene gittim)

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Ben katılamıyorum :( Çok üzülüyom la. Bari giden biri bolca foto çeksin atsın lüftennn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar