Çin malı motorum olacak ben apaçi mi oluyorum?

Korumalarını tak keyfini çıkar bişey diyen olursa yav hehe de geç :)

Egzozu kesip biçen amortisör kesen sağına soluna ıvır zıvır yazılar yazanlardanda olma motorda temiz bakımlı eli yüzü düzgünce olmalı

Korumalarımı takıp kendi halimde takılıyorum kimsede bir şey diyemiyor :d

pjPVno.jpg

Motor apaçi yapmaz sen motoru kendin gibi apaçi yapar binersin.
Apaçimisin. Hayır sa sorun yok. :)

Korumalarını tak keyfini çıkar bişey diyen olursa yav hehe de geç :)

Egzozu kesip biçen amortisör kesen sağına soluna ıvır zıvır yazılar yazanlardanda olma motorda temiz bakımlı eli yüzü düzgünce olmalı

Korumalarımı takıp kendi halimde takılıyorum kimsede bir şey diyemiyor :d

http://i.hizliresim.com/pjPVno.jpg

arka teker çok boş gözüküyor çamurluk yok mu?

Çinli almanın apaçilikle bi alakası yok, apaçiliği motosiklet değil kendiniz belirlersiniz. Kafanızda varsa zaten uygularsınız ama yine de aklımda soru kalmasın, kafam rahat olsun derseniz drift fiyatına çinli olmayanlarda var. :)

Şöyle yapmadığınız sürece sorun olmaz heralde :D

Edit herzaman merak etmişimdir bu motor kasislerden filan nasıl geçiyor amortisör yok altı sürtmüyormu yoksa böyle ypaıp kullanmıyorlarmı biri beni aydınlatsa iyi olucak

yok kardeşim apaçi olmak demek kasksız aynasız korumasız motora binip bide egzozu açıp kendi annelerini pek sevmeyen kişilere deniyor bu forumda :D

sen tam koruma gezdikten sonra kimse altındaki motora bakıp sana apaçi demez diyemez.Ne adamlar var altında 20 bin liralık motor parmak arası terlikle biniyor asıl onlar apaçi :) sen öğrenip motoru uygun zamanda büyütmene bak.zaten 1-2 sürüşten sonra kıymetlin olur kimsenin dediği dokunmaz sana.bak benim motorumun adı direk apaçi ama takmıyorum :p

Son düzenleme:

Edit herzaman merak etmişimdir bu motor kasislerden filan nasıl geçiyor amortisör yok altı sürtmüyormu yoksa böyle ypaıp kullanmıyorlarmı biri beni aydınlatsa iyi olucak
[url]http://i.hizliresim.com/4DPMB0.jpg[/url]

marş düğmesinin yanında özel bi düğme var süspansiyonları havaya kaldırıp geçmeni sağlıyor :D :D

sen tam koruma gezdikten sonra kimse altındaki motora bakıp sana apaçi demez diyemez derse de o adamın kibirlidir.Ne adamlar var altında 20 bin liralık motor parmak arası terlikle biniyor asıl onlar apaçi :) sen öğrenip motoru uygun zamanda büyütmene bak.zaten 1-2 sürüşten sonra kıymetlin olur kimsenin dediği dokunmaz sana.bak benim motorumun adı direk apaçi ama takmıyorum :p

Bayide onlarıda gördüm bi oturdum üstüne 2014 lerin fotoğraflarından daha heybetli gerçekten dikkat çekici ama yeşili bi başka zaten çok zengim olsam bı o yeşil apache bi pulsar bi de ktm duke 200 garajımda kullanmasamda olacak öbür motorlar r6 r1 olaraktan :D

Merhaba,

ilk defa sizden duyuyorum,çin malı ürün kullanınca apaçi mi,herneyse ondan mı oluyormussunuz..O zaman dünyada apaçi olmayan insan yoktur diye bir genelleme yapılabilir.

TDK'ya göre lugatta apaçi kelimesine dair bir anlam ifadesi yok,ancak bilirsiniz ki, literatürü bazen biz kendimize göre anlamlandırırz, o halde oluroyle der ki : isterse bmw f 650 sahibi olsun,ekipmansız biniyorsa, o apaçidir. Motorun çinli olması , olmaması ile alakası yoktur

Motorunuzla keyfinize bakın , kazasız belasız

[url]http://i.hizliresim.com/4DPMB0.jpg[/url]

Cuplarda görüyorum bazen eleman her şeyi sökmüş kaportayı bile dişlinin önünde kapak var onu bile söküyorlar bazen bakıyorum kaldırımdan kucaklayıp indiriyorlar :)

Merhaba,

ilk defa sizden duyuyorum,çin malı ürün kullanınca apaçi mi,herneyse ondan mı oluyormussunuz..O zaman dünyada apaçi olmayan insan yoktur diye bir genelleme yapılabilir.

TDK'ya göre lugatta apaçi kelimesine dair bir anlam ifadesi yok,ancak bilirsiniz ki, literatürü bazen biz kendimize göre anlamlandırırz, o halde oluroyle der ki : isterse bmw f 650 sahibi olsun,ekipmansız biniyorsa, o apaçidir. Motorun çinli olması , olmaması ile alakası yoktur

Motorunuzla keyfinize bakın , kazasız belasız

Tam olarak ifade edemedim kendimi bilirsiniz bu sitede motor önerisi isteseniz kimse mondial önermez ybr yada cbf der e param olsa zaten bende onları alacaktım aklıma böyle bi şey geldi bilmiyorum

Tam olarak ifade edemedim kendimi bilirsiniz bu sitede motor önerisi isteseniz kimse mondial önermez ybr yada cbf der e param olsa zaten bende onları alacaktım aklıma böyle bi şey geldi bilmiyorum

Anlıyorum, bende ilk başlayacağım zaman kimse mondial önermedi ..Neden önermedi, çünkü ilk defa başlıyordum, parça kalitesi bakımından daha kaliteli olarak görülen markalar önerildi. Uğraşmayayım,kafam rahat olsun,sık sık servise gitmeme gerek kalmasın,kafam ağrımasın diye düşündüler çünkü.. ( ben düşünmedim, önerenler o şekilde düşündüler )

Hatta cross motor araştırırken, mondialin x treme maxını dahi önermediler reel yaşantımdakiler, mondial mi,aman aman dediler.. Neden dediğimde boşver gibi klasik bir cevap gelirdi. Böyle tipleri de umursamadım.Birşey söylüyorsan,bir dayanağın olmalıdır, boşver diye bir dayanak olamaz.. Ondan bundan duyuyorlar,kabulleniveriyorlar,kötülemek kolay çünkü..

Hi,mondial marka motorum oldu mu, hayır olmadı..Bu sebeple objektif yorum yapamam ama asıl önemli olan kullanıcı yorumlarıdır. Sonucta motoru kullanacak sizsiniz,paranız,durumunuz hangisine yeterse,gönlünüzdekilerden yettiğini alacaksınız,iyi de bakarsanız ben sorun çıkartacağını sanmıyorum ben...

Örneğin, dikkatimi çeken forumda cenkito var, X trema max kullanır, gayette savunur motoru.. Ama adam savunmasını da sebeplere dayandırır,neden dediğinizde tatmin ediici cevap verecektir,muhakkak..

Siz boşverin,güvenlik tedbirlerinizi alın,canınını koruyun,ekipmanlarınızı muhakkak kullanın,gerisi keyifli sürüşlerinize kalsın

Hoş forumlar :cat:

Anlıyorum, bende ilk başlayacağım zaman kimse mondial önermedi ..Neden önermedi, çünkü ilk defa başlıyordum, parça kalitesi bakımından daha kaliteli olarak görülen markalar önerildi. Uğraşmayayım,kafam rahat olsun,sık sık servise gitmeme gerek kalmasın,kafam ağrımasın diye düşündüler çünkü.. ( ben düşünmedim, önerenler o şekilde düşündüler )

Hatta cross motor araştırırken, mondialin x treme maxını dahi önermediler reel yaşantımdakiler, mondial mi,aman aman dediler.. Neden dediğimde boşver gibi klasik bir cevap gelirdi. Böyle tipleri de umursamadım.Birşey söylüyorsan,bir dayanağın olmalıdır, boşver diye bir dayanak olamaz.. Ondan bundan duyuyorlar,kabulleniveriyorlar,kötülemek kolay çünkü..

Hi,mondial marka motorum oldu mu, hayır olmadı..Bu sebeple objektif yorum yapamam ama asıl önemli olan kullanıcı yorumlarıdır. Sonucta motoru kullanacak sizsiniz,paranız,durumunuz hangisine yeterse,gönlünüzdekilerden yettiğini alacaksınız,iyi de bakarsanız ben sorun çıkartacağını sanmıyorum ben...

Örneğin, dikkatimi çeken forumda cenkito var, X trema max kullanır, gayette savunur motoru.. Ama adam savunmasını da sebeplere dayandırır,neden dediğinizde tatmin ediici cevap verecektir,muhakkak..

Siz boşverin,güvenlik tedbirlerinizi alın,canınını koruyun,ekipmanlarınızı muhakkak kullanın,gerisi keyifli sürüşlerinize kalsın

Hoş forumlar :cat:

aynısı işte benden bunları düşünerek aldım teşekkürler :)

bu forumdaki insanların %90 sana direk apaci yaftası yapıştıracak solda resminin altında çin motoru gördüler mi hiçbirşeyini ciddiye almayacaklar.. sende bir çoğu gibi drift sür ama profiline yamaha yaz :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar