Ss tarzinda deneyimim yok daha önce scooter kullandım hep şimdi başlangıç olacak benim için .
1.82 boy ve 79 kilo yum korkum altımda küçük kalacak mi motor diye .
R25 i alırsam bir süre lastik almadan devam etmem gerekir çünkü öğrenciyim ve butcem 250 sl kadar ve kıyafet için.
Ev okul arası kullanmak istiyorum ve tabi keyif için .
o zaman adres 250SL
kilon az olduğu için altında küçük kalmaz. AEA videosundaki motor en alt seviyede idi. zaten video sonunda gözüken kullanıcı benim eşim.
lastik almadan olmaz. yol tutuş lastik ile olur. 2 motorda krenaj vs gibi parçalar açısından pahalı düşmeyi çizmeyi değiştirmeyi öğrenci olarak göze alamazsın.
ev okul arada keyif ise maksat öğrenci olduğunda göz önüne alınırsa yakıt nedeni ile 250SL
R25 R125 ten sonra geçiş motoru olarak yapılmış bir alet.
bütün markalarda zihniyet ve satış politikası aynıdır. müşteri açısından marka sadakati oluşturmak.
kawasaki diyor ki 250SL ile başla ninja 300 ile devam et
cbr125/cbr250/cbr600 ile devam et
öbürü mt veya R serisi ile 125/250.... devam et...
boyun olması hemen gidip 600lük motor ile başlayabileceğin anlamına gelmiyor. bu sebeple şunu düşün: bugün X markasının 250si yarın aynı markanın 600ü ile devam edebilir miyim. kawasaki / yamaha /suzuki kalitelerini her türlü ispatlamış markalar. honda japonyanın tofaşıdır. bunu araba kullanıcıları da bilir motor kullanıcıları da.
velhasıl kelam fuara şurada ne kaldı. 35 yaş üstü biri olarak beni bir ağabey gibi kabul edersen sana tek tavsiyem var: fuarı bekle! git bütün motorların üstüne bir otur. özellikle hafta içi git ki kalabalık olmasın. yetkililer le konuş, soracağın soruları baştan hazırla ve cevaplarını al. sonra otur verilen cevapları süz. malum her marka kendini övecek satmak için. aklında kalan motorların tanıtımlarını tekrar izle ve ertesi gün git bir daha kıyasla. içine hangisi siniyorsa onu al.
farkında mısın bilmiyorum ama kawasaki kullanıcıları diğer markaların kullanıcıları kadar marka avukatlığı yapmazlar. bunun temel sebebi ise hem kawasakinin parça kalitesinin yüksek olmasıdır hemde buna bağlı olarak fiyatlarının da yüksek olmasıdır. hem pahalı hemde kaliteli bir motoru pek fazla savunmaya gerek yok.