polislere trafik cezası kesme kotası koyana kadar, bi ekip kurulsun polislerden oluşan ve bu adamların işi sadece hırsız yakalamak olsun başka hiçbir işe bakmasınlar.. (ekip kendi içerisinde bölümlere ayrılabilir tabi.. oto hırsızlığı,iş yeri,ev,motosiklet hırsızlığı gibi)
ve bu polisler gelen ihbara göre örnek veriyorum şubat ayında istanbulda 100 tane motor hırsızlığı ihbarı mı geldi? en az %10'unu bulmak zorunda olsunlar.. hani nası şu kadar ceza yazma mecburiyeti koyuyolarya devlet babanın kesesi doldun diye aynı hesap

ve söylenen kotayı geçmeleri durumunda örnek veriyorum 100 ihbar'dan 70'ini buldular extra maaş alsınlar.
her ilçe kendi arasında suç düzeyini indirmeye ve yakalanan suçlu sayısını arttırmaya uğraşsın yıl sonunda bu sayılar toplanıp polisler (tabi iş aksamayacak şekilde) yaz tatiline gönderilebilir.
yapılıcak çok şey varda işte önce yapmak isticeksin.. ben bu şehirde suç işletmicem diyecek emniyet müdürü lazım. istanbul emniyet müdür selami altınok polis bile değil, siyasi bilimler mezunu. imam osurursa cemaat sıçar